Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Basindan: Yanukoviç halka seslendi, ?istifa yok, darbe ile karsi karsiyayiz?

Basindan: Yanukoviç halka seslendi, ?istifa yok, darbe ile karsi karsiyayiz?

Devlet Baskani Viktor Yanukoviç, ulusa seslendi. UNIAN`in haberine göre, konu ile ilgili açiklamalarda bulunan Devlet Baskani`nin danismani milletvekili Anna German, Viktor Yanukoviç`in istifa etmedigini ve yasananlari bir darbe olarak nitelendirdigini

Basindan: Yanukoviç halka seslendi, “istifa yok, darbe ile karsi karsiyayiz”

 Devlet Baskani Viktor Yanukoviç, ulusa seslendi.

UNIAN’in haberine göre, konu ile ilgili açiklamalarda bulunan Devlet Baskani’nin danismani milletvekili Anna German, Viktor Yanukoviç’in istifa etmedigini ve yasananlari bir darbe olarak nitelendirdigini söyledi.

Habere göre German Yanukoviç’in ulusa seslenis metninin de basina verildigini söyledi.

Devlet Baskani Viktor Yanukoviç açiklamalarinda özetle sunlari söylüyor:
“kan dökülmemesi için gereken herseyi yapiyorum. Su anda insanlarin takip edildigine dair bilgiler geliyor. Insanlari korumaya çalisiyorum. Beni korkutmaya çalisiyorular ve istifa etmemi istiyorlar. Istifa etmeyi düsünmüyorum, kaçmiyorum ve korkmuyorum. Ben seçilmis bir devlet baskaniyim”

Yanukoviç konusmasinda Bölgeler Partisi üyesi milletvekillerine baski yapildigini ve bu insanlarin aileleri için endise ettiklerini, ayrica kendisine ait araca da ates açildigini  söyledi.

Devlet BAskani ayrica, bu sabah istifa eden Parlamento Baskani Vladimir Ribak’in saldirya ugradigini aracina ates açildigini, ve darp edildigini, öte yandan Ribak’in yardim istedigini kendisden yardim istedigini su anda hastane oldugunu ifade etti.

Kaynak : ukrturk.net

 



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false