Bugün, 3 Temmuz 2024 Çarşamba

BASKETBOLUN YILDIZLARI SOKAKTA PARLADI

BASKETBOLUN YILDIZLARI SOKAKTA PARLADI

Esenler`de düzenlenen Sokak Basketbolu Turnuvasi, nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Turnuvada Yildizlar kategorisinde Öz-De-Bir Ortaokulu sampiyonluk ipini gögüslerken Gençler kategorisinde ise Sampiyonlugu Istanbul Neferleri Basketbol Takimi kazandi.

BASKETBOLUN YILDIZLARI SOKAKTA PARLADI 

Esenler`de düzenlenen Sokak Basketbolu Turnuvasi, nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Turnuvada Yildizlar kategorisinde Öz-De-Bir Ortaokulu sampiyonluk ipini gögüslerken Gençler kategorisinde  ise Sampiyonlugu Istanbul Neferleri Basketbol Takimi kazandi. 

Esenler Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü bünyesinde faaliyet gösteren Esenler Spor Kompleksi ilçedeki gençlere yönelik Sokak Basketbolu turnuvasi düzenledi. Gençleri spora tesvik etmek amaciyla düzenlenen turnuva, Menderes Mahallesi Bölge Parki`nda gerçeklesti. Büyük mücadelelere sahne olan  Sokak Basketbolu turnuvasi yildizlar ve gençler kategorisinde iki gün sürdü. Esenler’ in en iyi basketbolcularinin bulustugu bu büyük organizasyona katilan takimlar dereceye girmek için kiyasiya mücadele etti.  

50 TAKIM TEK AMAÇ 

Yildizlar ve Gençler kategorisinde 50 basketbol takiminin yer aldigi turnuva sölen havasinda geçti. Yildizlar kategorisinde Öz-De-Bir Ortaokulu sampiyonluk ipini gögüslerken 2. sirayi Kuva-yi Milliye Basketbol Takimi3.sirayi ise Birlik Ortaokulu Basketbol Takimi aldi. Gençler kategorisinde Sampiyonlugu Istanbul Neferleri Basketbol Takimi kazanirken, 2. Sirayi Amiral Basketbol Takimi, 3. sirayi ise Kuralsizlar Basketbol Takimi elde etti.  

Dereceye giren takimlar için madalya ve kupa töreni 19 Mayis Gençlik ve Spor Bayraminda Dörtyol Meydani`nda saat 10.00’da düzenlenen törenle verilecek.



  • Çarşamba 33.6 ° / 23.3 ° Güneşli
  • Perşembe 29.6 ° / 22.3 ° Güneşli
  • Cuma 28.7 ° / 22.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı