Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

250 Bastona Ihtiyacimiz Var

250 Bastona Ihtiyacimiz Var

Son günlerde, derneklerine katki sunan siyasi parti belediye baskanlari kurum ve kuruluslara tesekkür ve plaket takdim ziyaretlerini devam ettiren Görme Engelliler Dernegi bu kez de AK Parti Esenler Ilçe Baskanligindaydilar.

250 Bastona Ihtiyacimiz Var

Son günlerde, derneklerine katki sunan siyasi parti, belediye baskanlari, kurum ve kuruluslara tesekkür ve plaket takdim ziyaretlerini devam ettiren Görme Engelliler Dernegi bu kez de AK Parti Esenler Ilçe Baskanligindaydilar.

Esenler Görme Engelliler Dernegi Baskani Ali Urlu ve Yönetimi, AK Parti Esenler Ilçe Baskani Av. Umut Özkan`i makaminda ziyaret ettiler. Esenler Görme Engelliler Dernegi Baskani Ali Urlu ”dernegimizin 300 üyesi var 250 bastona ihtiyacimiz var. Birde Ayvalikta yapilacak olan festivale gidecegiz bize araç konusunda yardimci olmanizi bekliyoruz” dedi.

                       

AK Parti Esenler Ilçe Baskani Av. Umut Özkan da kendisini ziyaret eden görme engellilere tesekkür ettikten sonra Özkan “50 adet bastonu kendim karsilayacam digerlerini ise çevremizden karsilamaya çalisacagiz. Engellilerin maddiyattan çok manevi destege ihtiyaç duyduklarini ” ifade ettikten sonra AK Parti hükümetinin de engellilere verdigini destegi vurgu yapti. Son olarak Özkan, her zaman Esenlerdeki tüm engelli derneklerinin yaninda olacaklarini söyledi.

Ziyaret Görme Engelliler Dernek Baskani Ali Urlu`nun, AK Parti Esenler Ilçe Baskani Av. Umut Özkan`a tesekkür plaketi takdim etti. Daha sonra desteklerinden dolayi Özkan`a tesekkür etti hem de desteklerinin devam etmesini diledi.



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli