Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Baykal`dan Sarigül açiklamasi!

Baykal`dan Sarigül açiklamasi!

Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Baskani ve ayni zamanda Antalya Milletvekili Deniz Baykal, yaptigi yazili açiklamada, "Mustafa Sarigül`ün CHP`ye tekrar dönmesi halinde CHP çapulcu partisine döner`` seklinde bir ifadesinin kendisine ait olmadigini açikl

Baykal`dan Sarigül açiklamasi!

Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Baskani ve ayni zamanda Antalya Milletvekili Deniz Baykal, yaptigi yazili açiklamada, "Mustafa Sarigül`ün CHP`ye tekrar dönmesi halinde CHP çapulcu partisine döner`` seklinde bir ifadesinin kendisine ait olmadigini açikladi.

Baykal, bugün görsel ve yazili bazi yayin organlarinda yer alan, "Sisli Belediye Baskani Mustafa Sarigül`ün CHP`ye tekrar dönmesi halinde CHP çapulcu partisine döner`` seklinde bir açiklamasinin olmadigi yazili açiklama ile kamuoyuna belirtti.
Baykal,basin  açiklamasinda su görüslere yer verdi:"Bugün görsel ve yazili bazi yayin organlarinda, benim Istanbul Büyüksehir Belediye Baskan Adayligi tartismalari içinde adi geçen bir kisi ile ilgili bir açiklama yaptigim iddiasi yer almistir. Bu iddia dogru degildir. Bu konuda herhangi bir açiklama yapmis degilim. Haberin sahibi olan ajansin herhangi bir temsilcisi ile de bir araya gelmedim. Zaten bu haber içinde kullanilmis olan bazi ifadelerin bana ait olamayacagini kamuoyumuzun da takdir edecegine inaniyorum. O nedenle bu yakistirma bir haberdir. Bu konuda henüz bir açiklama yapmamis olmam elbette bu konuda bir düsüncem olmadigi anlamina gelmez. Günü geldigi zaman elbette kendi üslubumla gerekli açiklamayi yapacagimdan kimsenin kuskusu olmasin" dedi.



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı