Bugün, 1 Temmuz 2024 Pazartesi

Bayrampasa`da büyük yangin

Bayrampasa`da büyük yangin

Istanbul Bayrampasa`da plastik fabrikasinda yangin çikti. Dumanlarin Istanbul`un bir çok semtinden görüldügü yangin yerine çok sayida itfaiye ve saglik ekibi yönlendirildi. Yangin 30 aracin bulundugu otoparka da siçrarken, zaman zaman patlamalar yasaniyor

 

Bayrampasa`da büyük yangin
 
Istanbul Bayrampasa`da plastik fabrikasinda yangin çikti. Dumanlarin Istanbul`un bir çok semtinden görüldügü yangin yerine çok sayida itfaiye ve saglik ekibi yönlendirildi. Yangin 30 aracin bulundugu otoparka da siçrarken, zaman zaman patlamalar yasaniyor.
 
Yangin sabah saat 10.30 siralarinda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayi çikti. Olay yerine gelen Eyüp itfaiyesi müdahalede yetersiz kalinca olay yerine Bayrampasa, Gaziosmanpasa, Fatih, Bakirköy, Sisli ve Bagcilar itfaiye ekipleri ve çok sayida saglik ekibi sevk edildi. 
 
Yangin nedeniyle üst katlarda mahsur kalanlar zor anlar yasadi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri merdiven yardimiyla mahsur kalanlari kurtardi.
 

YANGIN OTOPARKA SIÇRADI
Yaklasik 30 aracin bulundugu alandaki otomobiller birer birer yanmaya basladi. Araçlarda zaman zaman patlamalarin yasandigi görüldü. Itfaiyenin yangini kontrol altina alma çalismalari devam ediyor.
 
 


  • Pazartesi 30.2 ° / 21.4 ° Güneşli
  • Salı 31.9 ° / 22.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 23.3 ° Güneşli