Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

IBB’YI AKP MI YÖNETIYOR? ISTE YENI GENEL SEKRETER YARDIMCISI!

IBB’YI AKP MI YÖNETIYOR? ISTE YENI GENEL SEKRETER YARDIMCISI!

Istanbul Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimciligina, Çalik Holding bünyesinde bulunan Aktif Bank Yönetim Kurulu Üyesi olan Cemal Ufuk Karakaya getirildi.

Istanbul Büyüksehir Belediyesi’nde (IBB) bazi görev degisiklikleri yapildi. Mali Islerden ve Istiraklerden Sorumlu Genel Sekreter Yardimciligi görevinde bulunan Turgut Tuncay Önbilgin, Istanbul Yatirim Ajansi (IYA) Baskanligina atandi. Önbilgin’in yerine ise Genel Sekreter Yardimciligi görevine Cemal Ufuk Karakaya getirildi.

Yeni genel sekreter yardimcisi Cemal Ufuk Karakaya’nin özgeçmisi söyle:

1975 dogumludur. Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde lisans, The George Washington Üniversitesi Finans Bölümünde yüksek lisans derecesini tamamlamistir. Bagimsiz Denetçi ve Serbest Muhasebeci Mali Müsavir Yetki Belgelerine sahip olan Karakaya, çalisma hayatina T.C. Hazine Müstesarliginda Bankalar Yeminli Murakip Yardimcisi olarak baslamistir.

Daha sonra Bankacilik Düzenleme ve Denetleme Kurumunda görev almis ve bu Kurumdan Bankalar Yeminli Basmurakibi olarak ayrilmistir. Sonrasinda 2013 ve 2018 yillari arasinda Altinbas Holding A.S.’de Denetim Grup Baskani ve finansal istiraklerde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almistir.

2018 yilinda Aktif Yatirim Bankasi A.S.’de Istirak Yönetim Grup Baskani olarak çalismaya baslamis ve Bankanin istiraklerinde Yönetim Kurulu Üyeligi yapmistir. Son olarak Aktif Yatirim Bankasi A.S.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Karakaya, evli ve bir çocuk babasidir.



  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı