Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Belediye Baskani Ilçe Baskanlariyla Bir araya Geldi

Belediye Baskani Ilçe Baskanlariyla Bir araya Geldi

15 Temmuz Millet Bahçesi içerisindeki Sehir Düsünce Merkezi'nde yapilan toplantiya Esenler Belediye Baskani'nin yani sira Belediye Baskan Yardimcilari ve Baskan Danismanlarindan olusan Belediye Koordinasyon ekibi katildi. Parti Baskanlari Esenl

Toplantida ayrica AK Parti Esenler Ilçe Baskani Umut Özkan, CHP Ilçe Baskani Bülent Ütebay, MHP Ilçe Baskani Suat Yilmaz, Büyük Birlik Partisi Ilçe Baskani Yilmaz Bilgin, Iyi Parti Ilçe Baskani Seh Ömer Kara, Hür Dava Partisi Ilçe Baskani Abdulkerim Ortaç, Gelecek Partisi Ilçe Baskani Mustafa Kaplan, Yeniden Refah Partisi Ilçe Baskan Yardimcisi Fatih Altas, Türkiye Degisim Partisi Ilçe Baskani Sükrü Çapkan ve Demokrat Parti Ilçe Baskani Satilmis Kandemir de yer aldi.

Çalismalar Hakkinda Bilgi Verdi

Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu, katilimlarindan dolayi siyasi parti ilçe baskanlarina tesekkür etti. Göksu geçtigimiz günlerde Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in onayi ile resmi gazetede yayinlanan Esenler Akilli Sehir Odakli Ihtisas Teknoloji Gelistirme Bölgesi'nden Akilli Sehir Esenler'e, Esenler'deki kentsel dönüsüm çalismalarindan, Güvenli Sehir Esenler'e kadar ilçe baskanlarina açiklamalarda bulundu.

Göksu, bir de Esenler'de yürütülen diger fiziki projeler hakkinda da bilgiler verdi. Baskan Göksu, özellikle kentsel dönüsümü siyasi partilerin politize etmemelerini istedi. Kendilerinin kentsel dönüsümü bir can kurtarma meselesi ve partiler üstü olarak degerlendirdiklerini belirten Göksu, diger partilerin de bu konuda hassasiyet göstermelerini beklediklerini belirtti.

Toplamda 108 Uygulama Var

Güney ve Kuzey Rezerv Alani'nda kurulacak Esenler Teknoloji Gelistirme Bölgesi'nin toplam 108 uygulamayi kapsadigini, dünyanin önde gelen teknoloji devlerinin burada çalismalar yürütecegini ayrica Esenler içinde teknoloji koridorlarinin da açilacagini dile getirdi.

Telefonum 24 Saat Açik

Toplanti sonunda Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu, siyasi parti ilçe baskanlarinin yürütülen çalismalar konusunda sorularini aldi ve tek tek cevaplandirdi. Ilçe baskanlarina her zaman dogru bilgi ile siyaset yapmalarini tavsiye eden Göksu, "Telefonum 24 saat açik. Kafaniza takilan bir konu oldugunda her zaman arayabilir ve dogru bilgiye ulasabilirsiniz" dedi. Ilçe baskanlari da böyle bir toplanti düzenledigi için Baskan Göksu'ya tesekkür ettiler ve bu toplantilarin periyodik olarak yapilmasinin faydali olacagini söylediler. Belediye Baskani M. Tevfik Göksu ise toplantilari üç ayda bir planlayabileceklerini kaydetti.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı