Belediye Baskani Meclisten borçlanma talep etti!

Belediye Baskani Meclisten borçlanma talep etti!

Esenler Belediye Meclisi 23/11 Cuma günü tek gündem maddesiyle olagan üstü toplandi. Daha önce 5 Aralikta vatandaslarimiza daha iyi hizmetler sunulabilmesi ve kamu hizmetlerinin daha verimli hizmet alinabilmesi için belediye baskaninin iller bankasi A.S`d

 Belediye Baskani Meclisten borçlanma talep etti!

Esenler Belediye Meclisi 23/11 Cuma günü tek gündem maddesiyle olaganüstü toplandi. Daha önce 5 Aralikta vatandaslarimiza daha iyi hizmetler sunulabilmesi ve kamu hizmetlerinin daha verimli hizmet alinabilmesi için belediye baskaninin iller bankasi A.S’den 5 Milyon TL kullanmasina yetki verilmesi istenmisti. Ilgili karar meclis üyelerince uygun görülerek belediye baskanina borçlanma yetkisi verilmisti.
 
Ilgili karar Belediye baskanlik makaminda incelendi. Bu karar hakkinda degisiklige gidildi. Belediye meclisini olaganüstü toplantiya çagirarak tekrar borçlanma yetkisi talebinde bulunuldu. Toplanti teklifinde 50 milyon lira kredi kullanilmasi konusunda sadece iller bankasiyla degilde diger kamu bankalari ile özel bankalarla da kredi görüsmesi yapilabilmesi ve kredi sartlarinin uygun olmasi halinde kredi alinmasi için belediye baskanina yetki verilmesi meclisten talep edildi.
Meclis Gündemine sunulan teklif, teklif karar olarak oylandi. CHP’li meclis üyeleri bu teklife ret oy verdiler, AKP’li meclis üyelerinin oylari ile Belediye baskanina borçlanma yetkisi mecliste kabul edildi.