Tarih: 06.11.2013 12:44

Belediye Çadirina Esnaf Protestosunda Kavga

Facebook Twitter Linked-in

Özay Sali/Gazete Esenler

Belediye Çadirina Esnaf Protestosunda Kavga
Belediyenin hemen hemen her gün meydanda düzenledigi etkinlikler nedeniyle evlerine ekmek götüremediklerini belirten esnaf, “Biktik artik sizin çadirlarinizdan!” diye haykirdi.

Kiralarini ödeyemedikleri ve evlerine ekmek götürmedikleri gerekçesiyle meydana kurulacak çadirlari istemeyen esnaf, uyardiklari isçilerin demir sopalarla saldirina ugradilar.

Esenler Cumhuriyet Meydani’nda belediyenin kurudugu çadirlar yerlesik esnafi çileden çikardi. Esnafin zor günler yasadigi bu günlerde Esenler Belediyesi’nin isi ticarete dökerek meydani Esenler Esnafini disinda ki bazi kisilere kiraya vermesi esnafin tepkisine neden oldu. Bazi esnaf vatandaslar “Biz kiramizi ödeyemiyoruz, vergimizi veren kisileriz Belediye Baskani esnafina kötülük yaptiginin farkinda degil mi? Bir çogumuz siftah yapmadan dükkânimizi kapatiyoruz. Evimize ekmek parasi götüremedigimiz günler oluyor. Birçogumuzun AKP’ye oy verdigi ve bu baskani, bu esnafin seçtigini bilmeleri gerekiyor. Sayet, böyle devam ederseler bizden oy alamayacaklar. Seçimler yaklasti, kendilerini sandiga gömecegiz. Burada çikacak herhangi bir olayin sorumlusu da bizzat belediye baskanidir. Bizi isçilerle karsi karsiya getirerek düsman sahibi yapmak istiyor ifadelerinde bulundular.    

Iste o anlarin video görüntüleri ve vatandaslarin isyanlari:

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —