Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

?Belediye geri adim atmali?

?Belediye geri adim atmali?

Esenler Belediyesi`nin Isitme Engelliler Dernegi`ne yaptigi yerimizi bosaltin tebligatina bir tepkide CHP Esenler Ilçe Baskani Halil Özden`den geldi. Özden, belediyenin geri adim atmamasi halinde geregini yapacaklarini söyledi.

“Belediye geri adim atmali”

Esenler Belediyesi’nin Isitme Engelliler Dernegi’ne yaptigi yerimizi bosaltin tebligatina bir tepkide CHP Esenler Ilçe Baskani Halil Özden’den geldi.  Özden, belediyenin geri adim atmamasi halinde geregini yapacaklarini söyledi.

Sivil Toplum Örgütleri’nin ardindan CHP Esenler Ilçe Baskani Halil Özden de, Esenler Belediyesi’nin Isitme Engelliler Dernegi’ne yaptigi yerimizi bosaltin tebligatina tepki gösterdi.

Belediyenin aldigi karar ile ilgili geri adim atmamasi halinde geregini yapacaklarini belirten Ilçe Baskani Özden, sözlerine su sekilde devam etti;

“Insallah Esenler Belediyesi bu yanlis kararindan döner. Aksi halde Esenler Belediyesi ben kimsesizin kimsesiyim diyemez. Bu aldiklari karardan dönmedikleri sürece de böyle bir hakki da yoktur. Zaten bunlarin zihniyeti ya bizden olursun yada yok olursun. Buda çok yanlis bir durumdur.

Hele hele bu yagmurlu ve soguk havalar baslamisken engelli kardeslerimize bize ait olan yeri bosaltin demeleri fevkalade yanlistir. Ama dernegin hemen bosaltilmasi için Zabita göndermeleri ise daha da vahim bir durumdur. Çünkü bir ev sahibi bile kiracisini çikartmadan en az 2-3 ay önce kiracisina evimi bosatin diye haber verir.
 
Dedigim gibi belediye aldigi karardan geri dönmezse hiç kimse unutmasin kimsesiz gibi gözüken o engellilerin burada bir Halil abileri ve Cumhuriyet Halk Partisi var. Nice insanlari bagrimiza basan bizler bu engelli kardeslerimizi de bagrimiza basariz. Bundan hiç kimsenin süphesi olmasin”

 



  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli