Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Belediye Kaçak Isçimi Aliyor

Belediye Kaçak Isçimi Aliyor

Esenler Belediyesi geri dönüsüm tesislerinde kaçak göçmen çalistirildigi iddiasini Yavuz Oymak ortaya çikardi. Belediyenin atik tesislerini isleyen sirket ise henüz açiklama yapmadi. Iddiaya göre sirket Türk isçileri çikararak çogu Pakistan uyruklu kaçak

 Belediye Kaçak Isçimi Aliyor

Esenler Belediyesi geri dönüsüm tesislerinde kaçak göçmen çalistirildigi iddiasini Yavuz Oymak ortaya çikardi. Belediyenin atik tesislerini isleyen sirket ise henüz açiklama yapmadi. Iddiaya göre sirket Türk isçileri çikararak çogu Pakistan uyruklu kaçak isçileri ise aldi.

Iddaya göre Esenler belediyesi geri dönüsüm tesisinde kaçak isçi çalistirilip ve çalistigi yerde barindiriliyorlar. Iddalar üzerine Yetkili sirket ve Esenler belediyesinde resimi bir açiklama henüz yapilmadi.

Esenler Belediye Baskan Yardimcisi Nihat Karatas’a bagli bulunan geri dönüsüm tesinde Esenlerde bu kadar yerli isçi oldugu taktirde kaçak isçi çalistirilmasina göz yümdugu için kamoyu tarafinda tepkiyle karsilandi.

Bazi vatandaslar; “Hak hukuktan bahsediyorlar simdi bu kul hakkina girmek degilmidir yani basindakiler aç iken uzagina el uzatmak adeletmidir” diye tepkilerini dile getirdiler.



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı