Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

BELEDIYE KIPTAS ILE ANLASMIS

BELEDIYE KIPTAS ILE ANLASMIS

Belediye baskanimizin çok sevdigi rakam üzerine rakam söylemleri yine degisik mecralara kaydi!

BELEDIYE KIPTAS ILE ANLASMIS?

Dag yine fare dogurdu.

Belediye baskanimizin çok sevdigi rakam üzerine rakam söylemleri yine degisik mecralara kaydi!

Havaalanini kendi yapamayan belediye yönetimi askeri alani da IBB üzerinden KIPTAS` a havale etti. Söyledigi rakamlar bakalim ne kadar tutacak. Yoksa Havaalani mahallesi gibi plan degisikligi üzerine plan degisiklikleri mi gelecek.

KIPTAS çok konut yapmasi kadar, tarim arazisine konut yapmasi ve Basaksehir` de vadilere dolgu yapmasi bir de yetkililerinin mal varliklari ile meshurdur.

Kiptas ile Esenler belediyesi yeni çalismiyor. 4. etap ruhsatlarinin kaç revizyon ve vadi çarsi yapimi ve buradaki dükkan sahiplerinin kim oldugu arastirilirsa çalisma yakinligi daha iyi anlasilir!

Bu isleri aslinda Kiptas ve Emlak Konut yapmiyor!

Onlar elindeki finansmani ve devlet gücünü istedikleri yüklenicilere paylastiriyorlar.

Bu iktidar plan yapmayi sevmiyor. Hizli tren güzergahini bile Google üzerinden yaptiklari ve 75 km lik güzergahin 50 km lik kisminin degistigi göz önüne alininca planlari resim olarak göstermekten baska bir amaçla kullanmiyorlar.

Degisik planlarin önünde resim çektirip paylasmislar. Merak edilen o planlari yapanlarin o planlari yapma yetkisi gerçekten var mi? Yoksa yaptik oldu mantigi ile mi yapiliyor. Kiptas kurumunda veya Esenler belediyesinde o planin altina imza atabilecek sehir planci var midir yoksa o da disari mi yaptirmaktadir?

Ne fark eder diyebilirsiniz, ama tasima su ile degirmen dönmüyor!

Kentsel dönüsüm rantsal dönüsüme dönüyor...



  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli