Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Belediye Mangal Ekibi Is Basinda!

Belediye Mangal Ekibi Is Basinda!

Parklarda mangal yakilmasini önlemek için Esenler Belediyesi, özel bir ekip kurdu. Günün geç saatlerine kadar parklari adim adim gezip vatandaslari ates yakilmamasi konusunda uyaran ve yakilan mangallari söndüren ekip, Esenler Belediyesi`nin Göktürk Pikni

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Belediye Mangal Ekibi Is Basinda!

Parklarda mangal yakilmasini önlemek için Esenler Belediyesi, özel bir ekip kurdu. Günün geç saatlerine kadar parklari adim adim gezip vatandaslari ates yakilmamasi konusunda uyaran ve yakilan mangallari söndüren ekip, Esenler Belediyesi’nin Göktürk Piknik alanina ücretsiz piknik servisi oldugunu da hatirlatiyor.

Havalarin iyice isinmasiyla birlikte sehir içindeki parklarda mangal yakan ve yesil alanlara zarar verenlerin sayisindaki artis karsisinda, Esenler Belediyesi özel bir mangal söndürme ekibiyle çözüm bulmaya çalisiyor. Zabita görevlilerinden kurulu sivil ve resmi mangal söndürme ekibi, günün geç saatlerine kadar ilçedeki parklari adim adim gezerek vatandaslari ates yakilmamasi hususunda uyariyor. Park ve bahçelerin yesil kalabilmesi için buralarda mangal ve ates yakmanin yasak oldugu vatandaslara anlatiliyor.

 



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false