Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Belediyeden ve AK Partiden Anlamli Ziyaret

Belediyeden ve AK Partiden Anlamli Ziyaret

Kazim Karabekir Mahallesindeki 1996 yilinda Kuzey Irak`ta Sehit olan Bülent Karaköçek`in ailesine Belediyeden ve AK Partiden Anlamli Ziyaret yapildi.

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Belediyeden ve AK Partiden Anlamli Ziyaret

Kazim Karabekir Mahallesindeki 1996 yilinda Kuzey Irak`ta Sehit olan Bülent Karaköçek’in ailesine Belediyeden ve AK Partiden Anlamli Ziyaret yapildi.

Ziyarette AK Parti Eseler Ilçe Baskani Av. Umut Özkan`in yani sira, Esenler Belediyesi Baskan Yardimcisi Ömer Çetinkaya, Ak Parti Ilçeden Abdurrahman Bölük ve Yasemin Polat katildi.

 

1996 yilinda Kuzey Irak`ta yapilan sinir ötesi operasyonda sehit olan Bülent Karaköçek`in ölüm yil dönümünde,  Ahmet ve Ismihan Karaköçek ailesini evinde ziyaret eden AK Parti Esenler Ilçe Teskilati, sehit ailesinin acisini paylasti. 

Sehit Bülent Karaköçek`in annesi  Ismihan Karaköçek, “evimize kadar gelerek bizleri unutmayip ziyaret etmelerinden son derece memnun olduk.  Allah’im bütün askerlerimizi korusun" diye konustu. Evine gelen ziyaretçilerini de bos göndermeyen Ismihan Karaköçek, evine gelen ziyaretçilere ikramda bulundu.

 Insanoglu’na verilebilecek en üst mertebenin sehitlik oldugunu söyleyen AK Parti Ilçe Baskani Av. Umut Özkan, "Sehidimiz kendisine sunulmus olan bu hayatini din, vatan, millet, bayrak, namus gibi milli ve manevi degerlere adamasi, dünya ve ahiret için en yüksek mertebelere ulasmasina vesiledir. Allah rizasi dogrultusunda görevi basinda dini, vatani, bayragi, namusu için kisinin canini feda etmesine sehit denir. Sehit olan kisiye bu adin verilmesinin sebebi, cennete girecegine sahitlik edilmesinden, sahadet aninda rahmet meleklerinin yaninda bulunmasindan, Cenâb-i Allah`in mânevî huzurunda riziklandirilacak olmasindan dolayidir. Sehitlik Kur’an ve Sünnette övülmüs bir mertebedir" dedi.

AK Parti Esenler Ilçe Baskan Av. Umut Özkan ve Esenler Belediye Baskan Yardimcisi Ömer Çetinkaya`nin, Ismihan Karaköçek`e Türk Bayragi ve Kur`an-i Kerim hediye etmesiyle ziyaret sona erdi.  

 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı