Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

`Ben yolda yürürken de proje üretirim?

`Ben yolda yürürken de proje üretirim?

Saadet Partisi Ilçe Baskan Adayi Erol Urhan: ?Mevcut belediye baskanimiz televizyon 2000 Tv`ye, radyo 2000`e çikiyor ve diyor ki: ?ben yolda yürürken de proje üretirim? dedi.

"Ben yolda yürürken de proje üretirim”

Saadet Partisi Ilçe Baskan Adayi Erol Urhan: “Mevcut belediye baskanimiz televizyon 2000 Tv’ye, radyo 2000’e çikiyor ve diyor ki: “ben yolda yürürken de proje üretirim” dedi.

Saadet Partisi Ilçe teskilati Pazar günü düzenledigi kahvaltili basin toplantisina Saadet Partisi IBB Baskan Adayi Selman Esmerer ,Saadet Partisi Esenler Ilçe Baskani Tugrul Yalçinkaya, Saadet Partisi Esenler Belediye Baskan Adayi Erol Urhan,Muhtarlar,STK Temsilcileri,Genel Basin Mensuplarinin yani sira Saadet Partililer katildi.

SP Esenler Belediye Baskan Adayi Erol Urhan “Hepimizin bildigi gibi Esenlerimizde kanaat önderlerimiz, muhtarlarimiz, yerel basinimizla yapmis oldugumuz temayül yoklamasinda 26 Ekim’de yine bu kürsüde açiklanmis, ilan edilmisti. 26 Ekim–2 Subat yani 122 gündür” arazideyiz.

Bizim arkamizda küresel medya yok. Sermaye gruplarinin uzantisi olan bir medya yok.

Urhan “Elhamdülillah, zafere az kaldi Allah’in izniyle, arazide sunu görüyoruz, niçin 122 gün önce açiklandik? Birçok siyasi partinin adaylari, 20 gün önce açiklandi, Saadet Partisi’nin adayi 120 gün önce açiklandi. Çünkü bizim arkamizda küresel medya yok. Sermaye gruplarinin uzantisi olan bir medya yok, sag olsun yerel basinimiz bizi takip ediyor, bizim arkamizda faiz lobileri yok, para babalari yok, biz birebir 120 gündür halkimizin elini sikiyoruz, halkimizdan yetki aliriz ve halkimiza hizmet ederiz Allah’in izniyle. 1994 Refah Partili belediye baskanligi ve belediyeciligi o zamanda medyada yok sayildi, ulusal medyada yok sayildik. Türkiye’nin %60 nüfusunun yasadigi yerler, Refah Partililere emanet edildi. Halkimizdan yetki alan Refah Partili belediyeler halkimiza hizmet etti.”

Refah Parti Türkiye’yi çöpten, çamurdan, çukurdan, hava kirliliginden, rüsvetten, yolsuzluktan ve gardiyan belediye baskanlarindan kurtardi.

Konusmasina söyle devam etti Urhan “Ülkeyi Türkiye’yi çöpten, çamurdan, çukurdan, hava kirliliginden, rüsvetten, yolsuzluktan ve gardiyan belediye baskanlarindan kurtardi. Hizmet belediyeciligi nedir? Garson belediyecilik nedir bu ülkeye tanitti anlatti. Istanbul’da 20 gün sularin akmadigini hepimiz biliriz, tankerlerin pesinde kosardik pasli su almak için. Sizlerin dua ve destekleriyle gelecegiz, israf belediyeciliginden, tekebbür tidir siyasetinden Allah’in izniyle bu ülkeyi temizleyecegiz, tekrar hizmet belediyeciligine, yandasa degil vatandasa hizmet eden belediyecilige geri dönecegiz. Hakikaten rakiplerin sahadeti bizim dogru yolda oldugumuzu onlarin sahitligi, taklitçiligi dogruluyor.”

Mevcut belediye baskanimiz televizyon 2000 Tv’ye, radyo 2000’e çikiyor ve diyor ki: “ben yolda yürürken de proje üretirim.

 Esenler’in yasanabilir bir Esenler olabilmesi için projelerimizi açikladik. Tabi burada bütün projelerimizi açiklamaya kalkarsak, Büyüksehir Belediye baskanimiza söz hakki kalmaz. Biz projemizi açikladiktan sonra mevcut belediye baskanimiz televizyon 2000 Tv’ye, radyo 2000’e çikiyor ve diyor ki: “ben yolda yürürken de proje üretirim.” Aklima geliyor acaba ada bazinda mi kentsel dönüsüm yapsak Esenler’de diyor. Yasanabilir bir Esenler için ürettigi gerçekten çok büyük bir proje ada bazinda bir kentsel dönüsüm. Parsel bazinda bina yenilemelerde biliyorsunuz, hem vatandasimizin cebinden para çikiyor, hem de bu bina yenileniyor. Yandaki bina 40-50 yillik ekonomik ömrünü tamamlamis, ayrica yikilan binanin yerine yenisi yapildiginda sosyal oturma alani olusturulamiyor, yesil alan olusturulamiyor. Biz dedik ki bütün vatandaslarimizla ahali halinde paylasiyoruz.

Yavuz Selim Mahallesi muhtari belediyenin bu basarisizligi ve beceriksizliginden dolayi kendileri kooperatif kurarak orada dönüsüm yapmayi düsündüler. Bu nedir belediyeye olan güvensizliktir.

Konusmasinin sonunda Urhan “Kentsel dönüsümde mevcut belediye baskani bütün Türkiye’ye Havaalani Mahallesi’nde, Esenler’de kentsel dönüsümün basladigini ilan etti, 13 ay geçti aralarinda proje dahi yok. Yavuz Selim Mahallesi muhtari belediyenin bu basarisizligi ve beceriksizliginden dolayi kendileri kooperatif kurarak orada dönüsüm yapmayi düsündüler. Bu nedir belediyeye olan güvensizliktir. Mevcut belediye baskani istiyor ki, herkes siyasi görüsüne oy versin. Herkes stratejik oy kullanacak. Biz bunu gördük, ama o herkes siyasi görüsüne oy versin istiyor. Bizler Allah’in izniyle çok nüfus yükü getirmeden Esenler’i yasanabilir bir Esenler yapacagiz.”

 



  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli