Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Bilal Yüksel son yolculuga ugurlandi

Bilal Yüksel son yolculuga ugurlandi

Esenler Gündem Imtiyaz sahibi Gazeteci Sait Yilmaz’in enistesi ve Uzun yillar Millî Gazete’nin spor servisi sorumlusu olarak görev yapan Bilal Yüksel vefat etti.

Haber/Hasan Gürsoy

Millî Gazete’nin eski spor müdürlerinden 66 yasinda hayatini kaybeden çevresi tarafindan sevilen ve sayilan gazeteci merhum Bilal Yüksel, memleketi Kastamonu Tasköprü’de topraga verildi.

Milat Gazetesi Spor Müdürü Ali Yüksel’in babasi olan Bilal Yüksel’in cenazesi 06/05/2021 persembe günü Kastamonu-Tasköprü’de ögle namazini müteakiben kilinan cenaze namazinin ardindan Kurban Tepesi’ndeki aile mezarligina kardesi merhum Mehmet Salih Yüksel’in yanina defnedildi.

 “MESLEGIME YÖN VERDI”

Gazeteci Sait Yilmaz, Enistesi Bila Yüksel için sunlari ifade etti. Yilmaz “Bilal Yüksel, ablamin esi benim enistemdi, bana her zaman her konuda destek olan Millî Gazete’de 1982 yilinda benim bu meslege baslamama vesile olan bir enisteden ötesiydi. Ögrencilik yillarimda isyerine ziyaretine gittigimde sen talebesin der cebime zorla harçlik koyardi. Bir defasinda ziyaretine gittigimde kendisine almis oldugu pantolonu kayin bilader giy sunu bakalim bedeni sana olacak mi dedi ve kendisine aldigi pantolonu bana hediye etti. O kadar cömert, iyilik sever, merhametli ve sevecen biriydi. Daha nasil anlatilir bilemiyorum. Mekani cennet peygamber efendimize komsu olsun insallah. Basimiz sag olsun.”

Gazete Esenler  olarak gazeteci Sait Yilmaz’in enistesi merhum Bilal Yüksel’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine bas sagligi diliyoruz.



  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli