Birileri bu iddiaya ne diyecek?

Birileri bu iddiaya ne diyecek?

Istanbul times gazetesinin internet sitesinde ?Esenler Belediyesi`nde ahbap çavus iliskisi? baslikli haberde Fen Isleri Müdürü Nihat Karatas`in 14 yildir insaat mühendisi olarak görev yapan Erdogan Durmus`un yerine lise mezunu yegeni Cihan Karatas`i getir

Birileri bu iddiaya ne diyecek?

Istanbul times gazetesinin internet sitesinde “Esenler Belediyesi’nde ahbap çavus iliskisi” baslikli haberde Fen Isleri Müdürü Nihat Karatas’in 14 yildir insaat mühendisi olarak görev yapan Erdogan Durmus’un yerine lise mezunu yegeni Cihan Karatas’i getirdigi iddiasina birileri çikip ne diyecek yoksa sessiz mi kalinacak.

Istanbul times gazetesinin internet sitesindeki haberde aynen su ifadelere yer verildi;

Esenler Belediyesinde ahbap çavus iliskisi

Esenler Belediye baskani Mehmet Tevfik Göksu’nun halk odakli yaptigi güzel çalismalarini baltalayan alt birimdeki bazi bürokratlarin yaptigi keyfi uygulamalar bu kadar da olmaz dedirtti.

Haber Ihbar hattimiza Istanbul’un 39 ilçesinde her gün onlarca sikayet,talep ve istek geliyor.Kisa bir süre önce Haber ihbar hattimiza gelen bir bilgide Esenler belediyesinde islerin ahbap çavus iliskisi ile  oldugunu yaziyordu.

Istanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Yaptigimiz arastirmalarda Iddialarin büyük oranda dogru oldugunu ortaya koydu.Iste bu kadar da olmaz dedirten ahbap çavus iliskileri .

Fen isleri Müdürü 14 yillik insaat mühendisini  görevden aldi yerine Lise mezunu yegenini getirdi iddiasi

Esenler Belediyesi fen isleri müdürü Nihat Karatas’in 14 yildir insaat mühendisi olarak çalisan Erdogan Durmus’u  baska tarafa rizasi disinda göndererek yerine lise mensubu olan yegeni Cihan Karatas’i  getirdigini tespit ettik.

Müdür Yapar da muavini durur mu

Fen isleri Müdürü Nihat Karatas’in abisinin oglu Cihan Karatas’i göreve baslattigi gören yardimcisi Murat Yilmaz Alemdar’da sinif arkadasi ve hemsehrisi Mehmet Kirmaç ve ,Hakan Ayhan’i sözlesmeli olarak ise baslattigi iddialari da  gündemde.

Bu kadar da olmaz dedirten olaylar Esenler Belediyesinde yasaniyor

14 Yillik insaat mühendisi personel fazlaligindan dolayi baska tarafa gönderiliyor yerine hemen baska torpili birisi aliniyor. Bunun neresinde adalet var ? ifadelerinin kullanildigi okur maili isyanlarla dolu.

Fen isleri müdürü tutanaklarin geregini yapmayarak menfaat sagliyor iddiasi dogru mu ?

Bu iddianin dogru olup olmadigi ile alakali elimizde belge yok ama haber ihbar hattimiza gelen mailde isimleri yazilanlarin söylendigi gibi göreve basladiklarini yaptigimiz fiili çalismada görünce bu iddianin da arastirilmasi gerektigini düsünüyoruz.

Sen Fazlasin baska yere git yerine yegenim gelecek 

Esenler Belediyesi Fen Isleri Müdürlügünde mühendis olarak çalisan Erdogan Durmus’u personel fazlaligi nedeni ile baska bir göreve gönderen fen isleri müdürü kisa süre sonra yegenini  (Abisinin oglunu) ise baslattigi bilgisi muhabirlerimizin yaptigi arastirmalarda ortaya çikti.

Belediye Baskani Mehmet Tevfik  Göksu Gelismeleri bilmiyor mu?

Esenler belediyesinde bu kadar olay olurken baskan yardimcilari ve Belediye  baskani  Mehmet Tevfik Göksu’nun yasanan ahbap çavus iliskileri için ne diyecegi merak konusu oldu. Istanbul Times olarak olayin takipçisi olacagiz.

Daha Önce de Esenler belediyesi Fen isleri müdürlügünde skandal üstüne skandal yasanmisti. Bu müdürlüge kim dur diyecek?  Geçmiste ayni müdürlükte bazi olaylar olmus baskan yardimcilari degistirilmisti.

Kaynak : Istanbul Times Haber Ajansi  (ITHA)