Bugün, 18 Ekim 2024 Cuma

Birilerine Sandviç, Birilerine Mangal

Birilerine Sandviç, Birilerine Mangal

protokol üyelerine sandviç ekmek arasi kasar peynir ve çarliston biberi ikram edilirken, AKP Esenler Ilçe Baskani Umut Özkan`a ve Belediye Baskani M Tevfik Göksu`ya ise mangalda kizartilmis kanat

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Birilerine Sandviç, Birilerine Mangal

Büyük Rumeli Balkan Piknigine Bölge Milletvekillerinin yani sira Esenler protokolü de yogun katilim sagladi. Esenlerdeki Siyasi Partilerden; Ak Parti, CHP, SP ve MHP yöneticileri katilirken, STK’lardan; Kizilay, Esdef, Ortopedik Engelliler, Zihinsel Engelliler, Isitme Engelliler, Otistik Engelliler, Görme Engelliler, Erzurum, Kirsehir, Karabük, derneklerinin yöneticilerinin yani sira Esenler Faaliyet gösteren Gazete Esenler, Esenler Time, Bölgede Ilk Haber ve 7-24 Esenler Haber katilim sagladi.

Rumeli Balkan Federasyonu baskani Ayhan Bölükbasi “Büyük Rumeli Balkan Piknigi”ne katilim saglayan tüm Milletvekilleri, Ilçe Belediye Baskanlari, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri ve misafirlerini tek tek karsilayarak mutlulugunu ifade etti.

Eyüp Belediyesinin tahsis ettigi Kemerburgaz Kurt Kemeri piknik alanina Rumeli Balkan Federasyonu üyeleri sigmadi. Çesitli etkinliklerin yer aldigi piknik organizasyonunda Milletvekilleri, Belediye Baskanlari ve Siyasi Partilerin ilçe baskanlari birer selamlama konusmasi gerçeklestirdi.

Rumelilerden Stratejik Hamle

Piknikte Rumeli Balkan Federasyonu sanina yakisir bir organizasyon gerçeklestirirken, objektiflerimize istemeden de olsa takilan bazi görüntülere anlam veremedik. Katilimci protokol üyelerine sandviç ekmek arasi kasar peynir ve çarliston biberi ikram edilirken, AKP Esenler Ilçe Baskani Umut Özkan’a ve Belediye Baskani M Tevfik Göksu’ya ise mangalda kizartilmis kanat ve sucuk ikram edilmesi Bölükbasi ne yapmaya çalisiyor yorumlarina sebebiyet verdi.

Rumeli Balkan Pikniginde, edindigimiz bilgilere göre; Eyüp Belediyesi Piknik alani, Sahne dizayni ve üyelerin ulasimini saglamak için otobüs tahsisi gerçeklestirmis, Esenler Belediyesi ise sadece 17 araç tahsisi yaparak, Rumeliler piknik alaninda ebat olarak en büyük pankartla Göksu’ya tesekkür etmesi Rumelilerin yeni stratejik hamlesi diye yorumlandi.

Geçtigimiz ay Bölükbasi ve Özkan’in yerel basindaki çikan haberlerin sonucunda ikili arasinda yakinlasmanin temeli atildi mi? Sorusu ilerleyen zamanlarda netlik kazanacak gibi…

 



  • Cuma 15.1 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.7 ° / 13.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı