Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Birlik Mahallesi esnafinin sorunlarini dinlediler

Birlik Mahallesi esnafinin sorunlarini dinlediler

Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu ve birim müdürleri Birlik Mahallesi esnafinin sorunlarini dinledi, talep ve önerilerini aldi ve belediyenin çalismalari hakkinda bilgiler verdi.

Birlik Mahallesi esnafinin sorunlarini dinlediler

Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu ve birim müdürleri Birlik Mahallesi esnafinin sorunlarini dinledi, talep ve önerilerini aldi ve belediyenin çalismalari hakkinda bilgiler verdi.

Atisalani Caddesi üzerindeki Jakamen Giyim Magazasi’nin ev sahipliginde gerçeklesen toplantiya Belediye Baskan Danismani Abdullah Aksu, Jakamen Yönetim Kurulu Baskani Celil Ayan, bazi Belediye Meclis üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar ve Birlik Mahallesi esnafi katildi.

Toplantinin açilis konusmasini yapan Jakamen Yönetim Kurulu Baskani Celil Ayan, "Esnaf sorunlarinin ve çözümlerinin konusuldugu bu tür toplantilar basarilara büyük etken olacaktir. Bu toplantilarin daha sik yapilmasi esnafin yararina olacaktir. Toplantimiz hayirlara vesile olsun" seklinde konustu.

Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, esnaf kahvaltilarinin her mahallede bir esnafin ev sahipliginde, bölge esnafinin sorunlarini çözmek ve Esenler`in degisimi hakkinda bilgilendirmelerde bulunmak amaciyla düzenlendigini belirterek, "Esenler Istanbul`un tam merkezinde, ulasim aginin tam da ortasinda olan bir ilçe ancak Istanbul`da bir kilometrekarede 13 bin kisi yasarken, Esenler`de  bir kilometrekarede 68 bin kisi yasiyor. Esenler`de 27 bin konut  var. 27 bin konutun 15 bininin ruhsati yok.

 Göksu, programin ardindan esnafin sorularini da cevapladi.

 



  • Salı 18.1 ° / 10.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.4 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 18.3 ° / 11.9 ° Güneşli