Bugün, 23 Ekim 2024 Çarşamba

`biz telefon alacagiz 100 dolar kaç TL eder` diyerek dolandirdilar!

`biz telefon alacagiz 100 dolar kaç TL eder` diyerek dolandirdilar!

Esenlere yasanan telefon dolandiriciliginda her seferinde yenileri ekleniyor. Esenler telefon dolandiricilar için verimli ilçe oldugu için her gün ilginç ve akla gelmeyen dolandiricilik olaylari ile karsi karsiya geliyor

"biz telefon alacagiz 100 dolar kaç TL eder" diyerek dolandirdilar!

Esenlere yasanan telefon dolandiriciliginda her seferinde yenileri ekleniyor. Esenler telefon dolandiricilar için verimli ilçe oldugu için her gün ilginç ve akla gelmeyen dolandiricilik olaylari ile karsi karsiya geliyor. Uyanik dolandiricilar vatandasin boslugundan faydalanarak elinde avcunda ne varsa aliyorlar.

Esenler ilginç dolandiricilik olayi yasadi, dolandirilan R.Y. isimli vatandas basindan geçen dolandiricilik olayini Esenler Emniyetinde polislere anlatti ve herkesin dikkatli olmasini istedi.

Polis merkezimize müracaat eden R.Y.; 28/07/2016 günü saat 20:25 siralarinda ikametine dogru geldigi sirada yanina plakasini hatirlamadigi Hyundai marka gri renkli bir araç yaklastigini aracin içerisinde soför koltugunda 35-38 yaslarinda 180-183 boylarinda 86-90 kilolarinda Esmer tenli erkek sahis yaninda da 35-38 yaslarinda 171-172 boylarinda 68-70 kilolarinda Siyah tenli erkek sahis oldugunu, ilk önce kendi aralarinda Arapça konustuklarini sonra kendisine "biz dolar bozdurduk" dedigini sonra soförün kendisine cüzdanini gösterdigini cüzdanin içerisinin dolar dolu oldugunu, soförün yanindakinin de kendisine araca binip Aksaray`a götürmesini istedigini ancak kendisinin binmedigini soförün indigini, yanina geldigini kendisine "biz telefon alacagiz 100 dolar kaç TL eder" dedigini kendisinin de  kolunda asili vaziyetteki siyah çanta içerisinde bulunan 3800 TL degerindeki cep telefonunu çikardigini 100 dolari TL ye çevirdigini, kendisine bizde böyle telefon alacagiz dedigini, Simdi bu telefonu bos ver dedigini kendisinin telefonunu çantasina koydugunu sonra sahislarin araca bindiklerini ve gittiklerini kendisinin de daha sonra çantasini kontrol ettiginde içerisinde bulunan cep telefonunun olmadigini gördügünü ve bu sahislarin tarafindan alinmis oldugunu anladigini, kendisinin cep telefonunu çantaya koydugu anda soförün o aradan faydalanarak cep telefonu kendisine fark ettirmeden çantadan aldigini  beyan etmis olup, olayla ilgili tahkikata baslanmistir.

 



  • Çarşamba 18.8 ° / 13.5 ° false
  • Perşembe 18.1 ° / 13.8 ° Güneşli