BOGAZIÇI`NI GEZECEKLER

BOGAZIÇI`NI GEZECEKLER

Esenler Belediyesi, Esenler`de oturan yetimler, engelliler ve aileleri ile birlikte sehit aileleri için Bogaziçi gezisi düzenliyor. Gezi, 14 Mayis 2012 Pazartesi günü Yenikapi Iskelesi`nden baslayacak.

Haber Merkezi/Gazete Esenler

BOGAZIÇI’NI GEZECEKLER

Esenler Belediyesi, Esenler’de oturan yetimler, engelliler  ve aileleri ile birlikte sehit aileleri için Bogaziçi gezisi düzenliyor. Gezi, 14 Mayis 2012 Pazartesi günü Yenikapi Iskelesi’nden baslayacak.
Ilçedeki yetimler, engelliler ve sehit ailelerine dönük çesitli sosyal ve kültürel etkinliklerle onlari hayatin içine çekmeye çalisan Esenler Belediyesi benzer bir programa daha imza atmaya hazirlaniyor. Belediyenin Sosyal Yardim Isleri ile Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü’nün birlikte organize ettigi programla ilçede ikamet eden yetimler, engelliler  ve aileleri ile birlikte sehit aileleri Bogaziçi gezisine götürülecek.
Geziye katilacaklar için 14 Mayis Pazartesi günü saat 12.30’da Esenler Belediyesi önü ile Oruçreis, Turgutreis, Havaalani, Kemer, Fatih ve Tuna Mahallesi muhtarliklari önünden otobüs kalkacak. Yenikapi Vapur Iskelesi’nde kalkacak vapur ile Bogaziçi gezisi baslayacak ve Karadeniz açiklarina kadar devam edecek. Geziye katilanlar, güzel bahar gününde kendilerine eslik eden martilarla birlikte masmavi Bogaziçi’nde Ortaköy, Kuruçesme, Arnavutköy, Bebek, Rumelihisari, Baltalimani, Emirgan, Istinye, Yeniköy, Tarabya, Kireçburnu, Büyükdere, Sariyer, Kuzguncuk, Beylerbeyi, Çengelköy, Vaniköy, Kandilli, Anadolu Hisari, Kanlica ve Beykoz gibi Bogaziçi’nin tüm güzelliklerini seyretme imkani bulacaklar.