Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Bölge Gazetesi 15. Yilini Çoskuyla Kutladi

Bölge Gazetesi 15. Yilini Çoskuyla Kutladi

1999 yilinda Esenler merkezli kurulan ve Esenler, Bayrampasa, Bagcilar, Güngören, Bahçelievler ve Küçükçekmece ilçelerinde dagitimi yapilan Bölge gazetesi geride biraktigi 15. yilini sevenleriyle birlikte Esenler Kültür Merkezinde kutladi.

 

Bölge Gazetesi 15. Yilini Çoskuyla Kutladi

1999 yilinda Esenler merkezli kurulan ve Esenler, Bayrampasa, Bagcilar, Güngören, Bahçelievler ve Küçükçekmece ilçelerinde dagitimi yapilan Bölge gazetesi geride biraktigi 15. yilini sevenleriyle birlikte Esenler Kültür Merkezinde kutladi.

 

CANBEY, 14 YILIMIZI GERIDE BIRAKTIK

Yerel medyada 15. yilini. yilini dolduran Bölge gazetesi Kurucusu Ferhat Canbey, Bölge Gazetesinin yayinini 1999'dan beri Malatyali hemserileri ve dostlari sayesinde sürdürdügünü belirtti. Canbey, “Acisiyla tatlisiyla Gazetecilikte 15. yilimizi geride biraktik”dedi. Esenler Kültür Merkezinde gerçeklestirilen Bölge Gazetesinin 15. kutlama gecesine Siyaset, Is adamlari, basin mensuplari, Dernek baskanlari ve davetliler yogun ilgi gösterdi.

IMG_3417

SANATÇILAR MÜZIK ZIYAFETI SUNDU
Sunuculugunu Ünlü Radyocu imparator’un yaptigi geceye Türk Halk Müzigi sanatçilari Selahattin Alpay, Aydin Aydin, Ahmet Satilmis, Dilek Simsek, Mehmet Balaban, Siirtli Özkan ve Canbay gibi ünlü sanatçilar davetlilere muhtesem bir müzik ziyafeti sundular. Sanatçilarin Türküleriyle renk kattigi Bölge gazetesinin 14. yil kutlama gecesi sölen havasinda geçti.

IMG_3336

SIYASET VE IS DÜNYASI ORADAYDI
Bölge gazetesi Genel Yayin Yönetmeni ve Kurucusu Ferhat Canbey’i siyaset ve sanat dünyasinin taninmis simalari yalniz birakmadi. Balderesi Yönetim kurulu Baskani Ekrem Incel, Malatya dernekler baskan yardimcisi Abuzer yildiz, ANT Media yönetim kurulu baskani Arif Antli MASTÖB Genel Baskani Bekir Alyüz, MATÖB Genel Baskan Yardimcilari Adil Gevrek, Hamza Boztepe, Yusuf Canbay, Hasan Arikbuga, Ibrahim Bozkurt, Hasan Karakus, Bilal Elmas, Genel Sekreter Hüseyin memis MASTÖB Esenler Baskani Aziz Damar’in yanisira Dernek Baskanilari, Esenler Birlesik Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Sükrü Sahin, Yardimcisi Soner Karabulut, Gazete Esenler imtiyaz sahibi Hasan Gürsoy, Gazete Bugün Imtiyaz Sahibi Serkan Basut is adamlari ve bir çok davetli katildi.

IMG_3307

MESLEKTASLARI YALNIZ BIRAKMADI
Siyaset ve Is dünyasinda yüzlerce davetlinin katildigi geceye Radyo Ekin’in basarili DJ’lerinden DJ Dilek Agaci ve Akif Özcan, Best Tv Genel yayin Yönetmeni Gazi Karadag Best Tv Program Müdürü Leman Çakin, Radyo ve Tv sunucusu Düs Bahçesi Ali, Basin Mensuplari Dernegi Baskani ve Türkiye Haber Ajansi kurucusu Ahmet Kaplan, Hüseyin Çetiner, Mustafa Akbaba,  Perihan Akdogan, Çetin Aslantas, Ferhat Yildirim, Fehmi Aktan, Yilmaz Birinci ve Halil Çilingir Ferhat Canbey’i yalniz birakmadi.

IMG_3359

Programda kisa bir konusma yapan Bölge Gazetesi Imtiyaz sahibi Ferhat Canbey Bütün konuklara ayri ayri tesekkür ederek, Bölge Gazetesinin yayinini 1999'dan beri Malatyali hemserileri ve dostlari sayesinde sürdürdügünü belirtti. Canbey, “Acisiyla tatlisiyla Gazetecilikte 15. yilimizi geride biraktik. ”Bizleri 15. Yilimizda da yalniz birakmadiginiz için bu gecede bize güç ve moral oldunuz.

15 yillik yayin hayatimizda bizlere destek olan Belediyelerimize, Is Adamlarimiza, Esnaflarimiza, Derneklerimeze Ve Hemserilerime sükranlarimi sunuyorum diye konustu.

IMG_3423

IMG_3403

IMG_3364

IMG_3331

IMG_3327

IMG_3324

IMG_3298



  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli