Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Bölükbasi ?inanarak IYI parti ile yola çiktik?

Bölükbasi ?inanarak IYI parti ile yola çiktik?

Merkez sagda yeni bir anlayisla kurulan Iyi Parti`nin kurucularindan ve AKP`nin Esenler`deki duayenlerinden Ayhan Bölükbasi, yerel basina açiklamada bulundu. Bölükbasi, ?Bugüne kadar mevcut siyasi anlayislar kenetlenmeyi saglayamadigi gibi daha da birbiri

 Bölükbasi “inanarak IYI parti ile yola çiktik”
“Biz bu kötü gidise dur diyecegimize inanarak IYI parti ile yola çiktik”

Merkez sagda yeni bir anlayisla kurulan Iyi Parti’nin kurucularindan ve AKP’nin Esenler’deki duayenlerinden Ayhan Bölükbasi, yerel basina açiklamada bulundu. Bölükbasi, “Bugüne kadar mevcut siyasi anlayislar kenetlenmeyi saglayamadigi gibi daha da birbirimizden ayristirmayi getirdi. Biz bu kötü gidise dur diyecegimize inanarak IYI parti ile bu yola çiktik ve tüm yurttaslarimizi gelecekleri ve yarinlari için bu olusumun içinde yer almaya davet ediyorum…”dedi.  

“Esenlerimizin degerli basininin zorluklarini biliyorum”
Esenler benim dogdugum, büyüdügüm ve yasadigim ilçe diyerek konusmasina baslayan Bölükbasi “çok seyler borçlu oldugum ilçeme her zaman hizmet etmekten gurur duydum. Esenlerimizin degerli basininin zorluklarini biliyorum, sizlere yaptiginiz hizmetten dolayi tesekkür ediyorum.

büyük saygi ve sevgi duydugum için kendilerine hayir diyemedim”
Bölükbasi, STK görev yapan yöneticilerin siyasetin içinde var olmamaliligina vurgu yaparak “Ben sunu söylemistim bir sivil toplumun üst düzey yöneticisi herhangi bir siyaseti olusumun mensubu olmamali. Milletvekili seçimlerinde aday oldum ve istedigim sonucu alamadigim için bir burukluk yasadim. Ancak hemserilerim bana bir görev vermislerdi o görevime devam ettim. Daha sonra gelisen süreçte mensubu oldugum Rumeli camiasinin üyesi olan ve camiamizin ablasi, benimde ablam ve ailemizden birisi olan Rumeli federasyonumuzun danisma kurul üyesi olan Meral Aksener hanim efendi böyle bir siyasi yola çikinca bizleri de kardesleri olarak yaninda görmek istedi. Kendilerine büyük saygi ve sevgi duydugum için kendilerine hayir diyemedim.”
“Iste bu kutuplasmayi ortadan kaldirmak ve siyasi nezaketin hakim olmasi için birileri ise baslamali”
Bu zor günlerde Her zaman oldugu gibi bugünde ülkeme hizmet etmek için yola çiktik ifadesinde bulunan Bölükbasi “Birlik beraberlik içinde, sevgi ve saygiyla ülkemize hizmet etmek için bu yola çiktik. Bakiniz üzülerek söylüyorum Türkiye’de son günlerde asiri kutuplasma ve siyasi nezaketsizlik yasiyoruz.  Kardesin kardese düsman gözüyle baktigi, ayni camide, ayni sokakta, ayni havayi soluyan insanlar birbirine kin besler bir durumdalar. Bu sürdürülebilir bir yönetim anlayisi degildir. Ülkemizi yöneten ve yönetime talip olanlar öncelikle kullandiklari her kelimeye, söyledikleri her söze dikkat etmeli, ama konustuklari dile dikkat etmedikleri için sevgisizlik, hosgörüsüzlük bizi birbirimize düsman etti. Iste bu kutuplasmayi ortadan kaldirmak ve siyasi nezaketin hakim olmasi için birileri ise baslamali”
 
“Ülkemize hizmet kararliligi içinde partimizi kurduk”
Siyasette hiçbir saibeye bulasmamis siyasetçi olan Sayin Aksener’le yola çiktigini söyleyen Bölükbasi “Yillarca siyasetin içinde olan ve degisik görevlerde bulunan, devlet onuru görmüs hiçbir saibeye bulasmamis sayin meral Aksener’le “IYI Türkiye’de, IYI yarinlarda bulusmak üzere kurdugumuz partimizle ülkemize hizmet kararliligi içinde partimizi kurduk. Bende kuruculari arasinda olmaktan gurur duydugum ve bana orada yer veren Meral hanima tesekkür ediyorum.”
“Akin akin insanlar IYI partiye geliyor Esenler’de ise ayni teveccühü görüyorum”
Ülkemizdeki herkese kucak açtiklari söyleyen Bölükbasi “Bizim önceliklerimiz var! bu önceliklerimizden en önemlisi baris dilini yeniden insa etmek olacak. Kutuplasmis bu siyaset dilinde, bir abla, bir bayan, bir anne elinin degmesinin bu kutuplasmayi asagi çekecegine inanarak bu yola çiktik. IYI parti ile Türkiye yeni ufuklara yelken açmaya basladi. Partimize halktan çok yogun bir ilgi ve katilim var, akin akin insanlar IYI partiye geliyor. Iyi bir teveccühe masar oldugumuzu her yerde görüyorum, Esenler’de ise ayni teveccühü görüyorum.  
“Kazanan memleketimiz olacak, insanlarimiz olacak”
Bölükbasi, Iyi Parti’nin Türkiye’nin büyümesine katki sunacagini ifade ederek “Türkiye’mizin gelecegi adina, yeni ufuklar adina yaktigimiz bu isigin günden güne büyüdügünü görüyorum. Ayni zamanda böyle bir isigin yandigini gören ve bu isiktan rahatsizlik duyanlarinda varligini da görüyoruz. Kazanan memleketimiz olacak, insanlarimiz olacak. Bakiniz son günlerde gençlerimiz a politiklesmis bunun sebebi ise ülkemizi yönetenlerin, siyaset yapanlarin çok sivri dili kullanmalarindan kaynaklaniyor. Simdi geçmisin kirliliklerini ve kutuplastiran, bölen anlayisi yikmanin zamanidir diyerek bir anne, abla sevgisinin yayginlasmasi için herkesi IYI partiye bekliyoruz. sayin genel baskanimizla geçmisin aliskanliklarini, kötü huylarini bir kenara biraktirarak, sevgiyi, kardesligi ve birlik beraberligi saglayacagiz.”

“Iktidari ile muhalefetiyle, her türlü etnik farkliliklarimizla birbirimize kenetlenerek asmamiz mümkün”
Konusmasinin sonunda Bölükbasi “Sorunlari biliyoruz ve elimizde dosyalarimizla, hazirladigimiz projelerle halkimizin hizmetindeyiz.  Biz millet olarak birbirimize kenetlenerek kurtulus savasi yapan bir milletiz. Iste o ruhu yeniden yasatir, yesertirsek asamayacagimiz, üstesinden gelemeyecegimiz hiçbir mesele olmaz. Ülkemiz bir kusatma altinda, bu kusatmayi bertaraf edebilmenin yolu iktidari ile muhalefetiyle, her türlü etnik farkliliklarimizla birbirimize kenetlenerek asmamiz mümkün. Bugüne kadar mevcut siyasi anlayislar kenetlenmeyi saglayamadigi gibi daha da birbirimizden ayristirmayi getirdi. Biz bu kötü gidise dur diyecegimize inanarak IYI parti ile bu yola çiktik ve tüm yurttaslarimizi gelecekleri ve yarinlari için bu olusumun içinde yer almaya davet ediyorum…”dedi. 



  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli