Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Böyle çirkinlik az görülür: `Reyhanlililar neonazi, sunnilere eziyet ediliyor`

Böyle çirkinlik az görülür: `Reyhanlililar neonazi, sunnilere eziyet ediliyor`

Yandas Hakan Albayrak, Reyhanli`da yüzün üzerinde yurttasin öldürülmesine ses çikarmazken, bölge halkini neonazi ilan etti. Albayrak, Suriyelilerin kafasinin ezildigi, doktorlarin sünnilere eziyet ettigi yalanlarini siralayarak, Reyhanli halkini ÖSO`ya he

Yandas Hakan Albayrak, Reyhanli`da yüzün üzerinde yurttasin öldürülmesine ses çikarmazken, bölge halkini neonazi ilan etti. Albayrak, Suriyelilerin kafasinin ezildigi, doktorlarin sünnilere eziyet ettigi yalanlarini siralayarak, Reyhanli halkini ÖSO`ya hedef gösterdi...

Gericiler hükümeti aklamak için simdi de Reyhanli halkini, Alevi doktorlari ve Samandaglilari hedef gösterdi. Yandas Hakan Albayrak, AKP`den Reyhanli`da sikiyönetim ilan etmesini istedi. Doktorlarin sünnilere eziyet ettigini, Reyhanli halkinin Suriyelilerin kafasini ezdigi yalanlarini siralayan Albayrak, bölge insanini ÖSO çetelerine hedef gösterdi.

Albayrak`in cihatçi çetelere açikça Alevileri ve Reyhanli halkini hedef gösterdigi konusmasinda hükümet için kullandigi sözler ise en büyük yandas kalemleri bile kiskandiracak cinstendi:

Bu hükümet, bu ülkeye iki numara büyük. Bu hükümetin Suriye siyasetenin asaleti, serefi, sani bu ülkeye bes numara büyük.

Iste Albayrak`in utanç verici ve yalanlarla dolu o konusmasi:

 

Gazeteci Mustafa Kemal Erdemol`dan tepki
Albayrak`in hükümeti aklamak için gerici çetelere açikça Reyhanli halkini hedef göstermesine, bir süredir Reyhanli`da bulunan gazeteci Mustafa Kemal Erdemol`dan tepki geldi.

Erdemol`un konuyla ilgili sosyal medyadan paylastigi mesajlar ve çagrisi söyle:

hakan albayrak adli yandas, reyhanli`da doktorlar hemsireler ve diger saglik gorevlileri yaralilar sunni diye onlara bakmiyorlar diyor... bilmeyen varsa ogrensin Hatay`in alevi nufus bulunmayan bir kac ilcesinden biri reyhanli`dir...alevileri de hedef gosteren bu provakator tutuklanmali ve yargilanmalidir...

tum medya kuruluslari, insan haklari orgutleri, reyhanli`ya ait dernekler hakan albayrak hakkinda kiskirticiliktan dava acmalilar...bir reyhanli`nin bireysel basvurusu da yeter...lutfen biri yapsin bunu...eger kanitlayamazsa bu alcak provakatorlugunun hesabini versin...bunlar iyice sapittilar...reyhan`i temsil eden hatay`li bir milletvekili yok mudur meclis`te? hic mi rahatsiz olmaz bu soysuzluktan?

(soL - Haber Merkezi)



  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli