Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

?Bu Baskan Delidir Derlerdi?

?Bu Baskan Delidir Derlerdi?

Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu Ramazan etkinlikleri kapsaminda düzenlenen programda yaptigi konusmada CHP`lileri suçladi.

“Bu Baskan Delidir Derlerdi”

Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu Ramazan etkinlikleri kapsaminda düzenlenen programda yaptigi konusmada CHP’lileri suçladi.

Haber: Serkan BASUT

Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu Yozgat Dernek standinda yaptigi konusmada “Esenlerde yaptiklarimizi 5 yil önce yapacagimizi söyleymis olsak bu baskan delidir derlerdi. Hamd olsun Esenlere Askerlik Subesi, Hükümet Konagi, Hastane, Belediye binasi yaptik 5 yil önce biz metronun üstünü kapatacagiz deseydik kimse inanmazdi bakin simdi yapiyoruz parayi nerden mi buluyoruz vallahi onu bende bilmiyorum ALLAH veriyor” diye konustu.

Maliyeti Ne Kadar Söyliyim mi Dudaklariniz Uçuklasin

Göksu konusmasinin devaminda havaalani mahallesinde yapilan kentsel dönüsümünde degerlendirerek söyle konustu. “Bakin sadece Havaalani Mahallesinde biz bir kentsel dönüsüm çalismasi yapiyoruz. Bu Mahallemizin bize kentsel dönüsüm maliyeti ne kadar söyliyim mi dudaklariniz uçuklasin 5 yüz tiriliyon. Bu paralar gökten gelmiyor arkadaslar bu paralar alin teri ile bulunuyor. Biz 5 yüz tiriliyonu vatandasa konut yapiyoruz vatandasa veriyoruz”.

 Dertleri Millete Is Yapmak Degil

“Içinizden CHP’liler olabilir kusura bakmayin her günde Cumhuriyet Halk Partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisine verdigi sorularla ugrasiyoruz. Niye vatandasin dairesine daire veriyorsunuz diyorlar her günde bunun cevaplarini veriyorum Ankara’ya. Dertleri millete is yapmak degil milletin önünü nasil tikariz bu millet birinci sinif vatandas olursa bu Ülkedeki siyasi aktörler degisecek bunu çok iyi biliyorlar” diye konustu.

 



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı