Bugün, 6 Temmuz 2024 Cumartesi

`Bu engelleri sizlerle asmak istiyorum`

`Bu engelleri sizlerle asmak istiyorum`

CHP Esenler ilçesinin yeniden yapilanma hareketi ilçe baskani adaylarindan Halil Özden dur durak bilmeden Esenlerde CHP gönül vermis örgütte yöneticilik yapmis partilileri ziyaret ederek ayni zamanda ellerini sikarak dertlerini dinledi.

Haber merkezi/gazete esenler

öZDEN"Bu engelleri sizlerle asmak istiyorum" 
 CHP Esenler ilçesinin yeniden yapilanma hareketi ilçe baskani adaylarindan Halil Özden dur durak bilmeden Esenlerde CHP gönül vermis örgütte yöneticilik yapmis partilileri ziyaret ederek ayni zamanda ellerini sikarak dertlerini dinledi. CHP’den beklentilerini taleplerini ve isteklerini dinleyerek yerine getirme sözü verdi.
Bugüne kadar CHP Esenler ilçe örgütünün belki de gitmedigi, ulasmadigi hatta gitmeye tenezzül bile etmedigi örgüt yöneticilerini ayrim yapmadan ziyaret ediyor. Bugün Esenler CHP Örgütünün deneyimli, bilgili iki güzide insani. Mühendis ve mimarlardan Aksal Örüklü ve Mustafa Usta ile bir araya gelerek degerlendirme yaptilar.
Toplanti biraz uzun sürünce yine parti emekçilerinden Hasan Tanriverdi ve Feyzullah Solmaz’la bu degerlendirme toplantisina dâhil oldular.


Yürekli ve cesaretli insanlari etrafimda görmek istiyorum                                             Ziyarette konusan Baskan Adayi Halil Özden: “Ben partimin Esenlerde ayaga kalkmasini istiyorum. Benim tek istegim budur. Bu engelleri sizlerle asmak istiyorum. Ben sikmadik el, çalmadik kapi birakmayacagim. Kadinlarimiza, gençlerimize, onlarim görüslerine sonuna kadar açigim. Sizi temin ederim ki onlardan gelen her talebi degerlendirerek dikkate alacagim. Onlarin emrinde olacagim. Kimin bilgisi, becerisi, projesi varsa çekinmeden ortaya koymasini istiyorum. Her projenin hayat geçmesi için elimden gelen maddi, manevi destegi sunacagim. Yürekli ve cesaretli insanlari etrafimda görmek istiyorum. Bugünkü bu durumdan partimi kurtararak özgürlestirme hareketinin basladigini tüm delege arkadaslarima ve partililerime beyan ediyorum” dedi.

Bizde Demokrasi Ve Emek Adina ‘Özden’ Diyoruz.
 Insaat Mühendisi Mustafa Usta: “Geçmise sünger çekerek, birilerini suçlayarak hatta dedikodu yaparak siyasetin yapilmasini istemiyorum. Bugüne kadar böyle yapildi. Biz Mühendisler projeli insanlariz. Partimizin her zaman emrindeyiz. Bugün Esenlerde siyaset yapanlar, Belediyemizin uygulamalarindan bihaberler. Dogru, ilkeli bir çalisma yapacaginiza inaniyorum. Esenlerdeki en büyük sorunumuz örgütlenme sorunudur, sistem sorunudur. Biz bu sorunlari çözmek için birçok proje ile eski yönetici arkadaslarin karsisina çiktik. Ama gördük ki kadina, gençlige, emege saygisi olmayan bir tutum içinde idiler. Sundugumuz projeleri ellerinin tersi ile itmelerine de anlam veremedim. Yani CHP Esenler ilçesi emege sayginin olmadigi, boy göstermek isteyenlerin yeri haline getirilmek istenmistir” dedi.
         

Sahsen sizden umutluyum                                                                                                                Mimar Aksal Örüklü: “Bugüne kadar Esenlerde kapali bir döngü içinde siyaset yapildi. Seçimlerde ben su adayi belirleyecegim anlayisi ile delegeler yazildi. Benim cenazem kalabalik olsun, benim dügünümde fazla insan bulunsun düsüncesi ve mantigi ile partimiz bugünkü duruma getirildi ve insanlarin umutlari kirilarak gelecegi ile oynandi. Biz örgütümüzün çogalmasini istiyoruz. Birilerinin finansina ve parasina göre siyaset yapilmasina karsiyiz. Partimizi ayaga kaldirmak, medyada Esenler CHP ilçe yönetiminin basarilarini yazan haberler görmek istiyorum. Sahsen sizden umutluyum” dedi.

Bende Halil Özden diyorum
Mali Müsavir Hasan Tanriverdi: “CHP Esenler özgür degil. Delegeleri özgür degil. Delege avciliginin yasandigi bir süreç görüyorum. Akraba dayanismasi, hemseri yakinlasmasi ön plana çikariliyor. Bu anlayista olanlar partili olamaz, CHP’ye en çok zarar verenlerdir. Bende Halil Özden diyorum ve kendisine basarilar diliyorum” dedi.



  • Cumartesi 28.8 ° / 21.9 ° Güneşli
  • Pazar 30.6 ° / 22.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 31.3 ° / 22.9 ° Güneşli