Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

BU FUAR`DA IS VAR

BU FUAR`DA IS VAR

Isçi ve isveren ISIIF`te bulusuyor. Esenler Belediyesi`nin ISKUR Istanbul il Müdürlügü ile birlikte bu yil ikincisini düzenledigi 2012 Istanbul Insan Kaynaklari ve Istihdam Fuari (ISIIF ) 25 Nisan Çarsamba günü kapilarini açiyor.

Haber merkezi/gazete esenler

BU FUAR’DA IS VAR

Isçi ve isveren ISIIF’te bulusuyor. Esenler Belediyesi’nin ISKUR Istanbul il Müdürlügü ile birlikte bu yil ikincisini düzenledigi 2012 Istanbul Insan Kaynaklari ve Istihdam Fuari (ISIIF )  25 Nisan Çarsamba günü kapilarini açiyor.

Ülkemizin en önemli sorunlarindan biri olan issizlikle mücadelede basarinin, tüm kurum ve kuruluslarin isbirligiyle saglanabilecegine inanan Esenler Belediyesi, geçen yil oldugu gibi bu yil da ISKUR Istanbul Il Müdürlügü ile ortaklasa, Istanbul Büyüksehir Belediyesi (IBB), Istanbul Ticaret Odasi (ITO) ve Testilkent’in destegiyle 25- 29 Nisan 2012 tarihleri arasinda Tekstilkent’te 2012 Istanbul Insan Kaynaklari ve Istihdam Fuari (ISIIF) düzenliyor. 

 

Geçen yil 3 günde toplam 50 bin kisinin gezdigi, 8 bin 257 kisinin de is basvurusunda bulundugu ISIIF, bu yil da binlerce issize umut olacak. Is arayanlar ile isverenleri bir araya getirecek olan ISIIF,  bir taraftan ilimizdeki sanayi kuruluslarina nitelikli insan kaynagi saglayacak, diger taraftan da is arayanlara yeni firsatlar sunacak.

Çok sayida kurum ve kurulus katilacak

Isgücü piyasasinin bir araya gelecegi,  nitelikli eleman teminine yönelik olarak düzenlenen ISIIF Fuari’na beyaz esyadan ulasima, tekstilden gidaya, otomotivden turizme, egitimden sagliga, iletisimden insaata kadar genis bir yelpazede ülkemizin önde gelen 150’den fazla kurum ve kurulus yer alacak. Istanbul’da isgücünü arz edenler ile isgücünü talep edenleri; kamu kurumlari, yerel yönetimler, üniversiteler, sanayici ve isletmeciyi bulusturarak, mesleki egitim, istihdam ve insan kaynaklari konusunda taraflar arasinda isbirligini kalici ve kurumsal hale getirmeyi amaçlayan fuar, 5 gün süre ile 10.00 – 18.00 saatleri arasinda ziyaret edilebilecek.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı