Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bülent Tufan CHP Maltepe Ilçe Baskanligi'na Aday oldu.

Bülent Tufan CHP Maltepe Ilçe Baskanligi'na Aday oldu.

14 Kasim Pazar günü yapilacak olan CHP Maltepe kongresinde Ilçe Baskanligina aday oldugunu ilçe merkezinde düzenledigi toplantida Bülent Tufan “Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu’nun ilmek ilmek ördügü iktidara giden yolda bizde variz. Bizde bunun temsil

Haber Elmas Aydogan

Maltepe Belediyesi Eski Belediye Meclis Üyesi Bülent Tufan, 14 Kasim'da ilçe baskanligi için kongresi gerçeklesecek olan Maltepe Ilçe Baskanligina aday oldugunu ilçe merkezinde partililerin genis katilimi ile birlikte açikladi.

Ilçe Baskan Adayi Bülent Tufan’in adayligini açikladigi toplantiya CHP Maltepe Ilçe Baskan Riza Yigit, Ilçe yöneticileri Belediye meclis üyeleri Mahalle temsilcileri ve ilçe kongre delegeleri ile partililer yogun ilgi gösterdiler.  

Açiklamasinda Tufan “Mustafa Kemal’in çocuklari ile bu ülkeyi yeniden bunlarin elinden alacak ve düzeni ve Cumhuriyeti yeniden ulusal bagimsizligi yeniden içte ve dista barisin bütün kardeslik hukuku içinde yasayan bir toplum insa edecek yine bu toplumdur yine bu anlayistir Cumhuriyet Halk Partisidir.

“bütün toplumun kesimlerini mutlu etmek için çapa sarf eden bir partinin neferleriyiz”

Kavgamiz ülkeye dayatilan anlayistadir. Kavgamiz emek düsmanlari ile vardir. En yüce deger emek diyen merkezine insani alan mutlu bir azinligin degil hiçbir ayrim yapmaksizin, bütün toplumun kesimlerini mutlu etmek için çapa sarf eden bir partinin neferleriyiz ve bu partinin mücadelesi ile bu partinin kuracagi kadrolarla Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu’nun ilmek ilmek ördügü iktidara giden yolda bizde variz. Bizde bunun temsilcisiyiz bizde buraya talibiz.

“Her zaman Özgür iradesi ile kendi yapisiyla kendi kararlariyla baskanlarini seçti.”

CHP Maltepe örgütüne güvenin tam oldugunu ifade eden Tufan “Çok dinamik örgüt yapisina sahip Maltepe ile gurur duyduk. Hiçbir zaman hiçbir vesayetin altina girmedi. Her zaman Özgür iradesi ile kendi yapisiyla kendi kararlariyla baskanlarini seçti. Bundan sonraki süreçte de ayni irade ile ayni azimle ayni kararlilikla bu isi basaracagindan hiç kuskum yoktur. Onun için karsinizdayim.

“Maltepe 2009 bu örgütün mücadelesi ile bu örgütün neferlerinin vermis oldugu mücadele ile Maltepe’yi kazandik”

CHP Maltepe  örgütünün iktidar yolunda mücadelesini yükselmesi gerektigini söyleyen Tufan “CHP 1946 senesinden bugüne çok kisa dönem koalisyon dönemleri disinda iktidarda olmamasina ragmen bu ülkenin yarattigi degerlerden bu partiye gönül veren insanlarimizin hiç biri faydalanmasina ragmen 70 yili askin süredir belki de dünyada tarihi olmayan bu insanlar bu örgütün emekçileri bu partisine ve Mustafa Kemal’in degerlerine sahip çikmaya devam ettiler. Bizim amacimizda bu degerleri yükseltmek. Bu degerleri yükselterek iktidarla taçlandirmak. Maltepe 2009 bu örgütün mücadelesi ile bu örgütün neferlerinin vermis oldugu mücadele ile Maltepe’yi kazandik.

Bülent Tufan Kimdir

 

 



  • Cuma 18.7 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli