Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Bülent Ütebay “ Yalan söyleyen belediye baskanini Esenler halki hak etmiyor”

Bülent Ütebay “ Yalan söyleyen belediye baskanini Esenler halki hak etmiyor”

CHP Esenler Ilçe Baskani Bülent Ütebay, AKP’li Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu CHP’nin astigi pankarttaki yerdeki incelemelerde yaptigi açiklamada “yedi yirmi dört yalan söyleyen bir belediye baskanini Eseler halki hak etmiyor” dedi.

Haber /Hasan Gürsoy

IBB AK Parti Grup Baskanvekili ve Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, IBB Meclisi’nin Mayis ayi oturumunda, “Kaç yildir yönetiyorsunuz bir tane spor salonunuz var mi?” diye soran CHP’li meclis üyelerine ‘6 tane spor salonumuz, 6 tane de yüzme havuzumuz var’ açiklamasini yaparak ‘Esenler ’de yüzmeye bekliyoruz’” diyerek baslayan pankart düellosu söyle gelisti.

CHP Esenler Ilçe Pankartla Sordu

Göksu'nun ifadesinin dogru olmadigini iddia eden CHP Esenler Ilçe Baskani Bülent Ütebay, ilçe binasina astigi pankartta, “6 yüzme havuzu, 6 spor salonu nerede?” diye sordu.

AKP’li Göksu’dan Pankartli Cevap

Bunun üzerine AKP’li Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu CHP’nin astigi , “6 yüzme havuzu, 6 spor salonu nerede?” pankartina karsilik. Dörtyol Cumhuriyet Meydanina CHP Esenler Ilçe binasinin karsisina pankart asarak burada denildi. Yüzme havuzlari ve spor salonlarinin fotograflarinin oldugu bir pankartla cevap verdi ve CHP'nin Esenler ‘den haberinin olmadigi bildirildi.

CHP Esenler Ilçe, AKP’li Göksu’ya Pankartli cevap

CHP Esenler Ilçe Baskanligini astigi ikinci pankartta bazi havuz ve spor salonlarini IBB’nin yaptigi bazilarinin yerlerini park oldugu ve proje asamasinda oldugunu belirtildigi ifade edildi.

Ardindan CHP Esenler Ilçe Baskani Bülent Ütebay'dan bir yalanlama daha geldi. Ütebay, Zekai Sengör Parki önünden bir video daha paylasarak burada bir havuz ve spor salonu olmadigini belirterek sunlari söyledi.

“Yedi yirmi dört Esenler halkini kandiran bir belediye baskani var”

Ütebay “ yedi yirmi dört Esenler halkini kandiran bir belediye baskani var. Esenlerde 6 tane yüzme havuzunun 6 tane spor salonunun oldugunu söylemisti. Biz pankartlarla böyle bir havuzun olmadigini esenler halkina anlattik. Onlarda bizim pankartimiza karsilik bir pankart yaptirdilar. Iste havuzlar burada diye ben simdi o pankartta yazilan havuz var dedikleri yerdeyim. Burasi bir park burada havuzda yok spor salonu da yok. Âmâ o pankartlarda burada havuzun oldugunu spor salonunun oldugunu tüm esenlere duyurdular. Bizim yalan söyledigimizi söylediler. Bakin burada kim yalan söylüyor. Kim yalan söylemiyor, hepimiz görelim. Burada havuz var mi spor salonu var mi? Yedi yirmi dört yalan söyleyen bir belediye baskanini Esenler halki hak etmiyor.



  • Salı 19.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.5 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 20.8 ° / 14.1 ° Güneşli