Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bülent Ütebay, Göksu’ya ” İmamoğlu’na laf etmeye senin kalibren yetmez”

Bülent Ütebay, Göksu’ya ” İmamoğlu’na laf etmeye senin kalibren yetmez”

CHP Esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay, Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu’ya “İBB Ekrem İmamoğlu’na laf etmeye senin kalibren yetmez. İmamoğlu büyük lokmadır sen ve şürekânın boğazına takılır yiyemezsiniz” dedi.

Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu sosyal medya hesabından “Bu insanlara kulak verin çünkü bu insanlar İstanbul’un sesi…  Bu şehri; her gün otobüslerin bozulduğu, yürüyen merdivenlerin çalışmadığı bir yer haline getiren CHP’li İBB yönetimi, nerede hata yaptığını, neyi doğru yapmadığını düşünmeye başlamalı artık.” Diyerek eleştirmişti.

https://youtu.be/PoLqNCrETDE

İBB yönetimini eleştiren Göksu’ya cevaben CHP Esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay sosyal medya hesabından bir video yayınladı. Ütebay  “ Çarpık kentleşmenin ve betonlaşmanın Esenlerde kitabını yazan Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu her fırsatta İBB Ekrem İmamoğlu’na çatıyor. Hadi ordan Sayın Göksu senin kalibren Ekrem İmamoğlu’na çatmaya yetmez. Sen Ekrem İmamoğlu’na laf söylemeden önce 13 yıldır yönettiğin Esenlerin bir haline bak. Trafik keşmekeş, araçlar kaldırımlara park etmiş. İnsanlar kaldırımda yürüyemiyor. Yeşil alanımız yok parkımız yok. İnsanların nefes alacağı bir yer yok. Binlerce engelli vatandaşımız evinden dışarı çıkamıyor. Sen çıkmışsın bozuk asansör üzerinden kirli siyaset yaparak İBB İmamoğlu’na laf söylüyorsun. Hadi ordan Sayın Göksu senin kalibren buna yetmez.Ekrem İmamoğlu büyük lokmadır.Boğazında kalır yiyemezsin” dedi.



  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı