Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bülent Ütebay’dan Esenler Muhtarları Buluşması

Bülent Ütebay’dan Esenler Muhtarları Buluşması

Milletvekili A. Adayı Bülent Ütebay bugün Esenler’in Muhtarları ile bir araya geldi.

8 yıllık İlçe Başkanlığı sürecince Esenler’de Muhtarların fikirlerine önem veren ve dinleyen Ütebay bugün muhtarlar buluşmasına bir yenisini ekledi.

  Ütebay sözlerine; Uzun yıllar Esenler’de sayısız buluşma görüşme yaptığımız siz sevgili muhtarlarım ile bugün bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Sizlerle birlikte daha yaşanabilir bir Esenler ve Esenler’li komşularımıza daha iyi bir hizmet vermek için çok mücadele ettik ve edeceğiz. Esenler’in, Esenler Muhtarları’nın, Esenler’de siyaset yapan biz siyasilerin önemi tahmin edildiğinden çok daha büyük. Biz Esenler ve komşu ilçelerimiz olarak İstanbul’un işçi ve esnaf deposu olduk. Esenler’de hemşerilerimizle yoksulluk, yokluk, zorluklar içerisinde bir yaşam kavgası veriyoruz. Esenler’de sosyal yaşam bu kadar zorken bir de hizmet yokluğu görmüş bulunuyoruz. Yıllardır Esenleri’mizde sosyal devlet, sosyal belediyecilik hizmetleri göremedik. Esenler malum partinin kalesi olarak anılsa da, malum parti buraya en ufak bir hizmet getirmedi. Mecliste ve belediyemizde Esenler’de yetişmiş, okumuş, çalışmış, esnaflık yapmış, Esenler’liye, İstanbul’un başka sokaklarına dokunmuş tek bir temsilci, yönetici bulunmamıştır.

 Partimizin genelgesi doğrultusunda İlçe Başkanlığı görevimden istifa edip, Milletvekili A. Adayı oluyorum. Milletvekili A. Adaylığım Esenler’den sizlerin ve halkımızın meclisteki bir sesi olacaktır. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde 6’lı Masa ve halkımızın iradesiyle önümüzdeki seçimlerde “Hak, Hukuk ve Adalet’in” egemen olduğu, Dünya ile yarışan İkinci Yüzyıl Türkiye’sini hep birlikte kuracağız.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, bugüne kadar birlikte yürüttüğümüz mücadelemizi farklı kulvarda sizler ile birlikte çok daha güçlü bir şekilde omuz omuza devam edeceğimize inanıyorum



  • Cuma 18.7 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli