Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Bütçe Ve Yeni Logo Kabul Edildi

Bütçe Ve Yeni Logo Kabul Edildi

Bütçe Ve Yeni Logo Kabul Edildi Esenler Belediyesi`nin 250 milyon TL`lik 2014 yili tahmini bütçesi ve Esenler`in degisimini sembolize eden yeni logosu, Esenler Belediye Meclisi`nde oy çoklugu ile kabul edildi. Esenler Belediye Meclisi`nin 4. Seçim Dön

Bütçe Ve Yeni Logo Kabul Edildi

Esenler Belediyesi’nin 250 milyon TL’lik 2014 yili tahmini bütçesi ve Esenler’in degisimini sembolize eden yeni logosu, Esenler Belediye Meclisi’nde oy çoklugu ile kabul edildi.

Esenler Belediye Meclisi’nin 4. Seçim Dönemi 5. Çalisma Yili 2013 senesi Ekim ayi Meclis toplantilarinin ikinci birlesimi, Esenler Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçeklesti. Esenler Belediyesi’nin 2014 yili mali performansi ve bütçe tasarisinin konusuldugu Meclis’te Belediye’nin yeni logosu da tanitildi. Esenler Belediye Meclisi Birinci Baskan Vekili Birol Hacioglu baskanliginda toplanan meclise; Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, Belediye Baskan Yardimcilari, Belediye Meclis üyeleri ve birim müdürleri katildi.

Esenler Belediyesi Mali Hizmetler müdürlügünün hazirlamis oldugu 2014 tahmini bütçe ve Esenler Belediyesi Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Müdürlügü tarafindan hazirlanan 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren kullanilacak olan yeni logo, Belediye Meclisi’nde oy çokluguyla kabul edilen

Meclis’te; AK Parti Belediye Meclisi Üyesi Tevfik Helvaci, Saadet Partisi Belediye Meclisi Üyesi Tugrul Yalçinkaya, CHP Belediye Meclisi Üyeleri Cihangir Kaymakçi ve Hasan Babacan da talep, öneri ve ilçe ile ilgili çesitli sorunlari getirdiler. Meclis toplantisi, Baskan Yardimcilari Faruk Aydin ve Ömer Çetinkaya’nin degerlendirmeleri ve elestirilere cevap vermesiyle sona erdi.

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli