Bugün, 18 Ekim 2024 Cuma

C. Savciligina suç duyurusunda bulundu.

C. Savciligina suç duyurusunda bulundu.

Ordu Büyük Sehir Belediye baskani Enver Yilmaz, YÖN gazetesi (gazetemiz) sahibi ve sorumlu yazi isleri müdürü Osman Sahin`i makamina çagirarak igrençlik dolu bir taktikle kendisine santaj yapmak istedi.

Enver Yilmaz hakkinda C. Savciligina suç duyurusunda bulundu.

Ordu Büyük Sehir Belediye baskani Enver Yilmaz, YÖN gazetesi (gazetemiz) sahibi ve sorumlu yazi isleri müdürü Osman Sahin’i makamina çagirarak igrençlik dolu bir taktikle kendisine santaj yapmak istedi. Gazeteci Sahin konuyu tüm açikligi ile yazdigi 3 sayfalik bir sikayet dilekçesi ile Ordu C. Savciligina sikayette bulunarak, Belediye baskanligi kimligi ve elinde bulunan genis imkanlar nedeniyle canima, malima, aileme ve aracima her türlü kötülügü ve kallesligi yapabilir, baska türlü yollarla santaj yapabilir. . Iftira atabilir. Gerek, adam kiralama, gerek, araç kazasi süsü, gerekse suikast, yol kesme, tehdit ve santaj yapma, yoluyla azmettirmek suretiyle canima kast edebilir. Benim hiçbir kimseyle husumetim ve düsmanligim yoktur. Bu nedenle artik bundan sonra basima gelecek bu gibi bütün saldiri ve olaylarin süphelisi olarak Ordu Büyük Sehir Belediye baskani Enver Yilmaz’in sorumlu tutulmasini istedi.. Bu konuyu ayrica, BIMER, CIMER ve Içisleri bakanligi mahalli idareler genel müdürlügüne de e-mail yoluyla sikayet etti. Sahin, baskan Yilmaz’in Görevden alinmasini da isteyerek, C. Savciligindan can güvenliginin saglanmasini istedi..

 
 

Ordu Büyük Sehir Belediye baskani Enver Yilmaz, daha önceki TV. Konusmalarinda “Ben iradesi ters yönde çalisan biriyim” demisti.. Hakikaten bu sözün dogruluklari ortaya çikti.. Artik AK Partinin içersindeki böyle kisiler böyle bir Partinin AKina kara leke sürmeye basladilar. (AK) tertemiz beyaz demektir.  Içine kara lekeler düsünce temizligi kirlenir, ortadan kaybolur.  Her yaptiklari davranis Adalet ve Kalkinma Partisini günden güne yipratarak“ADALET” sözcügüne leke sürülmektedir. Bu gibi yöneticilerin acilen bu partinin basindan derhal alinmali.. Biz de bu partiyi desteklemekten utanç duymayalim.. Teskilattin içinde gönlümüz rahat olsun.. Hiçbir süphemiz kalmasin..

 

Çünkü baskan Enver Yilmaz, artik iradelerine sahip olamiyor. Iradem ters yönde çalisiyor diyorbu nedenle ki, insanlarin özel cinsel hayatlarina kadar olan yasam uzuvlarinin resimlerini makamina kadar tasimis, ona gösteriyor. O kadar merak etmis olacak ki; yarin ya bunun tersi olursa, bu adami AK Parti de kurtaramaz. Daha isin en kötü tarafi sosyal medya üzerinden santaj yapmaya kalkisan bir Belediye baskani bizlere daha farkli komplolar kurabilir, Allah göstermesin canimiza da kiyabilir. Çünkü adamin iradesi ters yönde çalisiyor..

 

Yayla senliklerinde Ordu Emniyet müdürü ile sandalye kavgasi etmis, FETÖ davalarinda savci Zekeriya Öz’ün kaçirilma olaylarina  adi karismis, TEDES olaylarinda saibeler ortaya atilmis, TV ve basin yayin organlarinda  devlet büyüklerine hakaret etmis, gazeteciyi Belediyeye sokmamis, yapilan konusmalar sirasinda Ordu basinini da hedef alarak “Ordu’da gazeteci meslektasiniz mi var, ne meslektasi” demesi son anda da bardagi tasirarak gazeteciye makaminda santaj yapmaya kalkmis..!!!!!!!!!

 

 

CUMHURBASKANIMIZA SIKAYET EDIYORUZ..

 

Sayin Cumhurbaskanimiz ve AK Parti genel baskanimiz R. Tayyip Erdogan’a sesleniyoruz. Kendilerine ayrica CIMER’den sikayetlerimizi gönderdik.. Zaten bu konuyu kendilerine ilettik..  C. Savciligi da gerekeni yapacaktir. Sayin Cumhurbaskanimiz ve AK parti genel baskani  Erdogan’a sesleniyoruz. Gazeteciyi makamina çagirarak, böyle bir ahlak disi tutum sergileyen Büyük Sehir Belediye baskani Enver Yilmaz’in bundan böyle bu partinin içersinde ve görevinde tutulmasi partinize, bu ülkeye ve Ordu halkina büyük zarar vermektedir. Yön gazetesi sahibi Osman Sahin’i üç kez savciliga sikayet etmis, haberim yok diyor, kendisini Büyük Sehir Belediyesine sokulmamasi için talimat verilmis, haberim yok diyor, simdi önüne gelen sari zarf bana kargoyla geldi, makbuzlari önce verecegim dedi sonra yok diyor.. Bu gibi bir Belediye baskaninin halen görevinde tutulmasi ve hatta AK Parti teskilatinin içersinde olmasi dahi sizlere büyük zarar vermektedir. Bu konuda sayin Cumhurbaskani Erdogan’in en kisa zamanda geregini yapacagindan hiçbir endisemiz yoktur. Bu sikayetlerimizi sahsimiz degil, Partiniz ve kamu oyu adina yaptigimizi da bilmenizi istiyoruz.

 

C. SAVCILIGINA SUÇ DUYURUNDA BULUNDUK..

CAN GÜVEBLIGI ISTEDIK..

 

Gazeteci Osman Sahin dilekçesinde, “Ordu’da yayin yapan yazili medya “Hayatimizda YÖN” gazetesi ve görsel medya üzerinden yayin yapan  www.yongazetesi.com internet haber sitesinin sahibi ve sorumlu yazi isleri müdürüyüm. Ayni zamanda TC. Basbakanlik Basin- Yayin genel müdürlügü tarafindan verilen Sürekli basin karti sahibiyim.   Ayrica Türkiye Yerel Basin Birliginin Ordu temsilciligi görevini de yürütmekteyim. Gazetecilik meslegim geregi Ordu ve çevresiyle ilgili yerel haberleri halkimiza duyurmak için basin ilkeleri ve yasalar çerçevesinde itinali ve tarafsiz bir sekilde haber ve elestirileri yayinlamakta, bu haberlerimi de ayrica daha çok okuyucu kitlesine ulastirmak için sosyal medyada paylasmaktayim” dedi..

 

SANTAJ OLAYI NASIL GELISTI?

 

Gazeteci Osman Sahin, 2016 yili içersinde ziyaret ve röportaj yapmak amaci ile Ordu Büyük Sehir Belediye baskani Enver Yilmaz’dan iki kez randevu istemesine ragmen kendisine hiçbir cevap verilmemisti. 28 Eylül 2017 Persembe günü basin danismani araciligi ile baskanin kendisi ile görüsmek istedigi telefonla bildirilerek, ayni gün saat 13.00 siralarinda baskan Yilmaz’la makaminda görüsme saglandi.

 

Gazeteci Osman Sahin C.Savciligina BIMER (Basbakanlik) CIMER(Cumhurbaskanligi) ve Içisleri Bakanligi Mahalli Idareler genel müdürlügüne yazdigi sikayet dilekçesinde  sunlari ifade etti..

 

“Baskan Enver Yilmaz beni makam odasinda karsiladi. Bir de çay söyledi. Hal hatir sordu tesekkür ettim. Bana hitaben “Nasil gidiyor, yazdigin haberlerin dogrulugundan eminmisin”dedi.. Bende baskanim ben haberin dogruluguna inanmadan, elimde bilgi ve belgelerim olmadan  haber yazmam dedim. Bana Mustafa Tomakin isimli kisiyi  kastederek “o adami iyi taniyormusun, onun agziyla haber yapiyorsun” dedi.. Bende kendisini sahsen tanimadigimi sadece sosyal medyada yaptigi paylasimlari kaynak gösteriyorum, oradan bazen konusuyoruz dedim. Bu konusmalar devam ederken, “Bu senin, sana gelmis, bana Izmir’den kargoyla gelmis, bende sana veriyorum” diyerek önüme masanin üzerinde duran sari bir zarf dosyasini uzatti. Ben dosyayi aldim, içini çikarip açtim. Bana “Bu kim, bu kim” dedi. Bana ait oldugunu benim diye söyledim. Zarfin içersinde iki dosya vardi.. Açtigimda Bana 24 Agustos 2017 tarihinde saat 00.10 siralarinda sahte bir hesapla MSN’den yaptigim konusmanin sadece bana ait olan müstehcen ve özel  kisimlarini resmimle birlikte verdi. Anladim ki, bana santaj yapilmis, tuzak kurulmus, Bende, Bunu biliyorum, beni o gece sahte hesap oldugunu bildigim  ve kendisini tanimadigim Burcu Cebir isminde bayan oldugunu söyleyen bir kisi beni tahrik ederek konusturmus ve resimlerimi görmek istemis, bende kendisine bayan olmadigini ve beni kandirdigini söyledigim halde özel konusmalar yaptim. Süpheli Enver Yilmaz’in bana verdigi zarfin içersinde bu konusmalar ve müstehcen  fotograflarim yer aliyordu.  Ancak, burada sadece bana ait sözler ve resimler alinmis, karsi tarafin konusmasi ve gönderdigi resimler bulunmuyordu. Bana verdigi dosyadaki bilgi ve resimler halen bende sakli olarak durmaktadir” diyerek baskan Yilmaz, kendisini tehdit amaçli yaptigi igrençlik dolu ve insanlik disi bir santaj girisiminde bulunmustur.

 

BUNUN HESABINI VERMESI GEREKIR..

 

AK Partide Belediye baskanlari arasinda son günlerde zorlanan istifalar nedeniyle korku ve panik havasi içersine giren Ordu Büyük Sehir Belediye baskani Enver Yilmaz, bir baskasinin özelini merak ederek, hakkinda yayinlanan haberlerden rahatsiz olmus ki,  müstehcen ve özel ahlaki yasantilarin konularini makamina kadar getirerek alet etmesi tamamen ahlak ve edep disi çirkin bir davranistan baska bir sey degildir. Bu çirkin ayibindan dolayi baskani kamu oyu önünde kiniyoruz ve bunun hesabini vermeye davet ediyoruz.

 

Hem ayip, hem ahlak disi ve hemde bir makama yakismayacak davranislarda bulunan baskan Yilmaz’in bu davranisini tüm basin kuruluslari ve STK’lar ile sosyal medyada duyurmaya devam edecegiz.  Gerçekleri yazmaktan bizi hiçbir kisi, kurum ve kuruluslar asla yildiramayacaktir.

 

ILKELERIMIZDEN VE PRENSIPLERINDEN TAVIZ VERMIYECEGIZ..

 

Bu konuda açiklama ve yapilan konusmalari kamu oyuna duyurmaya çalisan gazeteci Osman Sahin“O anda içinde dosya bulunan sari zarfi açip bakinca, Baskan Enver Yilmaz’in makaminda oldugumu, ona makam ve mevkisi nedeniyle saygi duymaya dahi gerek duymadim. Sabir ve metanetle karsilikli tartismali konusmalarla kendimi zor tuttum.  O makamda ona sarf ettigim sözleri burada basin ahlak yasalarina uymadigi gerekçesiyle  aile terbiyeme yakismayacak, terbiyem el vermedigi için burada yazamiyorum. Bu nedenle okurlarimizdan özür diliyorum” dedi..

 

Baskan Enver Yilmaz sunu çok iyi bilmelidir ki; her evin alt tarafi çöplüktür. Belki de bize rüsvet teklif edecekti.. Cesaret edememis olup, böyle bir yöntemi denemeye kalkti, ama bu davranista bulunduguna da bin pisman oldugu yüz yapisindan ifade ediyordu. Bizlere verecegi rüsveti simdi kendi adamlarina vererek bizi baska yollardan santaj yaparak yildirmaya çalissin. Baskan Yilmaz, saniyoruz bizi her ay belli bir aidat ödeyerek sus payi verdigi gazetecilerle karistirmis olsa gerek.. Biz 37 yildir herhangi bir leke getirmedigimiz, alnimizin aki ile sürdürdügümüz gazeteciligimize bundan sonra da ilke ve prensiplerimizden ödün vermeden devam edecegiz..

 

GÖREVINDEN  ACILEN ALINMASINI ISTEDI..

 

Gazeteci Osman Sahin Ordu C. Savciligina ve bütün ilgili birimlere yaptigi sikayetin yani sira Içisleri bakanligina yazdigi sikayet dilekçesinde baskan Enver Yilmaz’in acilen görevinden alinmasini isteyerek, Ordu Büyük Sehir Belediye baskani Enver Yilmaz, beni makamina çagirarak bana sosyal medyada açilan sahte bir hesapla gizli ve namahrem bilgilerimi bir zarfa koyarak hakkinda haber yapmamak için santaj yapmaya kalkmistir. Ayrica bu kisinin artik Ordu Büyük Sehir Belediye baskanligi görevinde bulunmasi kamu oyunda büyük tepki toplayarak bagli olmus oldugu AK Parti siyasetine büyük zarar getirmektedir.  Kendisinin derhal bu görevden alinmasi hem partinin ve hemde Ordu halkinin büyük yararina olacaktir.” dedi..



  • Cuma 15.1 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.7 ° / 13.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı