Çamlica`yi Ilk Kez Gördüler

Çamlica`yi Ilk Kez Gördüler

Esenler Belediyesi, ?Yaslilara Saygi? haftasi kutlamalari kapsaminda Esenler`de yasayan dedeler ve nineleri, Çamlica Tepesi`ne götürdü. Aralarinda ilk kez Çamlica Tepesi`ni görenlerin de oldugu gezide dedeler ve nineler hayatlarinin son baharinda, Ilkbaha

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Çamlica’yi Ilk Kez Gördüler

Esenler Belediyesi, “Yaslilara Saygi” haftasi kutlamalari kapsaminda Esenler’de yasayan dedeler ve nineleri, Çamlica Tepesi’ne götürdü. Aralarinda ilk kez Çamlica Tepesi’ni görenlerin de oldugu gezide dedeler ve nineler hayatlarinin son baharinda, Ilkbahar’in güzelligiyle Istanbul’u tepeden seyretmenin keyfini yasadi.

Esenler Belediyesi, 18- 24 Mart Yaslilara Saygi Haftasi’nda yaslilari unutmadi. Ilçedeki dedeleri ve nineleri Çamlica Tepesi’ne götüren Esenler Belediyesi, onlar için sürpriz bir program hazirladi.

Esenler Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürü Özcan Hamza öncülügünde belediye ekipleri tarafindan otobüslerle evlerinden alinarak Çamlica’ya götürülen yaslilar, hep birlikte keyifli bir gün geçirerek doyasiya eglendi. Istanbul’un bütün güzelliklerini gören Çamlica Tepesi’nde, sabah kahvaltisi yapan yaslilar, kahvaltinin ardindan belediye ekiplerinin rehberliginde Istanbul’un taci sayilan Çamlica’yi gezdiler. Aralarinda ilk kez Çamlica Tepesi’ni görenlerin de oldugu gezide dedeler ve nineler hayatlarinin son baharinda, Ilkbahar’in güzelligiyle Istanbul’u tepeden seyretmenin keyfini yasadi.