Tarih: 08.05.2013 11:50

Cem H. Bektas`in Yeni Kitabi Çikti

Facebook Twitter Linked-in

Haber Merkezi/Gazete Esenler

Cem H. Bektas’in Yeni Kitabi Çikti: Bilinen Dogrular (Toplum ve Insan)

Isadami Cem H. Bektas’in Toplum esitligini ve bütünlügünü bozmadan, ayni adli televizyon programindan yola çikilarak hazirlanan Bilinen Dogrular (Toplum ve Insan) kitabi, izleyicilerinden sonra okuyuculariyla da bulusuyor.

Gündemin nabzini tutan; is, siyaset, bilim ve  sanat gibi çesitli alanlarda, kendi dalinda uzman kanaat önderlerinin fikirlerini derleyerek toplumun bilmedigi yâda bilmedigimiz, dogrularini ‘’Bilinen Dogrular’’ kitabi ile genis bir yelpazede sunuyor.

Türkiye’de Dogayla Barisik Yasamak Mümkün mü?”, “Çevre Sorunlari”, ‘’Deprem Gerçegi”, “Evrim Teorisi”, “Bilgi Toplumu ve Yeni Ekonomi”, “Inovasyon”, “Füturizm”, “Türkiye’de Doga Sporlari”, “ “Internet Hukuku”, “Su ve Tuz” gibi güncel konularda okurken bilgilenebileceginiz sohbet havasi ile geçen degerli bilgilere ulasmaniz için  D&R basta olmak üzere tüm kitapçilarda.

 

Kitap hakkinda yorumlar

"Cem H. Bektasi akademisyen-siyaset-TV programciligi ekseninde tanidim. Bir insan bilisimci, fütürist, girisimci olursa ve bu bilimi Toplum ve Insan programinda tasiyorsa, dur bakalim ne diyor diye kendisini sorgulamak gerekiyor. O bilgi pesinde kosuyor, ögreniyor, ögretiyor. Insanlarin gelisimi için son derece doyurucu bir is yapiyor. Bu kitapdaki bilgiler de ekrandan yansiyanlar. Bilinen dogrularla yüzlesin..."

Yalçin Bayer
Hürriyet Gazetesi Köse Yazari

"Cem H. Bektasin Türk toplumunun farkli kesimlerini temsil eden kisilerle gerçeklestirdigi söylesiler renkli ve kolay okunur bir dille, çevre sorunlarindan su ve tuzun faydalarina, internet hukukundan gelecek bilimine, genis bir yelpazedeki toplumsal sorunlar ve merak ettiklerimize isik tutuyor. Günlük kosusturmanin ötesinde farkli konularda sizi bilgilendirecek ve düsündürecek metinler ariyorsaniz, bu kitabi seveceksiniz."

Prof. Dr. Mustafa Aydin
Kadir Has Üniversitesi Rektörü

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —