Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

CEMAAT KÜRESEL SÖMÜRÜNÜN NERESINDE

CEMAAT KÜRESEL SÖMÜRÜNÜN NERESINDE

Güncel olmasi sebebi ile bu önemli notu okumanizda yarar var. Arastirmaci yazar Ismail Tokalak`in ?KÜRESEL SÖMÜRÜ? isimli kitabinda (Sf. 79),küresel güçlerin küresel sömürüyü nasil tesis ettiklerini ve bu sömürü düzenini nasil sürdürdüklerini anlatmis

 CEMAAT KÜRESEL SÖMÜRÜNÜN NERESINDE

Güncel olmasi sebebi ile bu önemli notu okumanizda yarar var. Arastirmaci yazar Ismail Tokalak’in “KÜRESEL SÖMÜRÜ” isimli kitabinda (Sf. 79),küresel güçlerin küresel sömürüyü nasil tesis ettiklerini ve bu sömürü düzenini nasil sürdürdüklerini anlatmis. Bu güç odaklari hangi kisi ve kuruluslar üzerinden oyunlar oynadigina da yer veriyor. Bu kuruluslari alti gurupta su sekilde toplamis:

1-Amerikan merkez bankasi, Çin, Japon merkez bankalari ve tüm dünyadaki merkez bankalarini kontrol eden BIS. Finans, petrol, enerji ve silah üreticileri, enformasyon teknolojisi üreticileri.

2-Piligrims Society, Tavistock Enstitüsü ve CFR, Bildenberg, Trilateral, ADL, AIPAC gibi sivil toplum örgütleri.

3-IMF, Dünya bankasi, Dünya ticaret örgütü, dünya saglik örgütü OECD vs.

4-Uluslar arasi arenada yayilmis medya.

5-Masonlar.

6-Vatikan ve dini tarikatler (Opus Dei, Envajelisler, Scientology, Moon, Türkiye kökenli ilimli Islam cemaati).

Türkiyedeki ilimli Islam cemaati açiklamasina da söyle yer veriyor: 18 Mart 1999’dan beri ABD’de el üstünde tutulan, büyük bir çiftlikte ikamet ettirilen, ilkokul mezunu, emekli vaiz hoca efendinin manevi liderligindeki Türkiye Ilimli Islam cemaati yurt disinda 500 okulu, milyar dolarlik ticareti, vakiflari, finans ve medya sirketleri ile küresel güç kategorisindedir. Uluslararasi küresel sömürü iliskilerinde etkin rolü vardir. Aralik 2013’te hükümetle yollari ayrilinca tüm bu iliskiler, gizli ajandalar ortaya dökülmeye baslandi. Bu tür kurumlarin, küresel sömürüde ki asli görevleri, toplu beyin yikama yolu ile küresel sömürüye katki sunmak.

 

ISTE ILIMLI ISLAM’LA GELDIGIMIZ NOKTA BU GÜN YASADIKLARIMIZ ISE, “DINDAR VE KINDAR BIR NESIL” YETISTIGINDE VARILACAK NOKTAYI DA SIZ DÜSÜNÜN.

 

Ismail ÇINAR



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı