Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Cemal Kaya Annesini Kaybetti

Cemal Kaya Annesini Kaybetti

CHP Esenler Belediye Meclis Üyesi Cemal Kaya`nin annesi Hanim Kaya yakalandigi amansiz hastaliktan yakasini kurtaramadi ve 88 yasinda Hakkin rahmetine kavustu.

Cemal Kaya Annesini Kaybetti

CHP Esenler Belediye Meclis Üyesi Cemal Kaya’nin annesi Hanim Kaya yakalandigi amansiz hastaliktan yakasini kurtaramadi ve 88 yasinda Hakkin rahmetine kavustu.

Cenazeye AKP milletvekillerinden Aysenur Bahçekapili, CHP eski milletvekillerinden Esfender Korkmaz, CHP Esenler Ilçe Baskani Halil Özden ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Esenler Belediye Baskani, CHP Istanbul Il yöneticileri, siyasi parti temsilcileri katildi.

Hastaligin teshisinden bu yana uzun yillar tedavi gören merhume en son Çapa Tip Fakültesi’nde tedavi görüyordu. Normal tedavisi devam ederken diyalize giren Hanim Kaya agirlasarak yogun bakim ünitesinde 20 Aralik aksam saatlerinde vefat etti.

Merhume bugün Esenler Yolagzi Yavuz Selim Camiinde ikindi namazini müteakiben kilinacak cenaze namazindan sonra Topkapi Merkezefendi Mezarliginda aile kabristanina defnedilerek, son yolculuguna ugurlandi. 

Cemal Kaya sahsinda tüm Kaya ailesine, arkasinda biraktigi dost, akraba ve sevenlerine bassagligi ve sabir, merhume Hanim Kaya’ya Allah’tan rahmet dileriz.



  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı