Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Cemevi Baskani Hidir Balo Göksu’ya çok sert yazdi!

Cemevi Baskani Hidir Balo Göksu’ya çok sert yazdi!

Esenler Ana Fatma Cemevi Dernek Baskani Hidir Balo Esenler Belediye Baskani M.Tevfik Göksu’ya çok sert konustu Balo “biz yarina birakiriz ama yanina birakmayiz bunu da not et senin verecegin, Cemevi yeri de altindan olsa kabul etmeyecegiz” dedi.

Haber Merkezi

Balo her firsat kamuoyuna yaptigi açiklamalarda Baskan Göksu’nun göreve geldigi 2009 yilindan buyana Cemevi yapma sözünü hatirlatiyordu. Esenlerde yasayan Alevi vatandaslarin seçim öncesi verilen sözün yerine getirilmedigini ima ederek sosyal medya hesabindan Esenler Belediye Baskani M.Tevfik Göksu’yu sert bir sekilde elestirerek tepkisini dile getirdi.

Esenler Ana Fatma Cemevi Dernek Baskani Hidir Balo’nun sosyal medya hesabindan paylasimi söyle; Esenler belediye baskani cemevlerine gelince yer yok ama durmadan millet bahçesi çocuk karakolu açiyor, secim öncesi kandirdigin alevi kurumlarin ve alevi halkini hesabini, biz yarina birakiriz ama yanina birakmayiz bunu da not et senin verecegin, Cemevi yeri de altindan olsa kabul etmeyecegiz halkin cem evini kuracagiz beton cem evlerine ihtiyacimiz yok.



  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı