Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Ömer Çetinkaya’dan Mecliste Skandal Açiklama

Ömer Çetinkaya’dan Mecliste Skandal Açiklama

AKP Esenler Belediye Meclis Üyesi Ömer Çetinkaya skandal açiklamasinda; “Anita o menfur saldiriyi düzenleyen insanlarin yasam tarzi olarak CHP’ne daha yakin olduklarini görüyoruz ”dedi.

Haber/Hasan Gürsoy

Esenler Belediye Meclisinin 2022 Yili Subat Ayi Meclis Toplantisinda Samsunda Atatürk heykeline yapilan saldiriyi bütün meclis üyeleri kinadiklarini ifade ettikten sonra AKP Esenler Belediye Meclis Üyesi Ömer Çetinkaya skandal açiklamalarda bulundu.

“yasam tarzi olarak CHP’ne daha yakin olduklarini görüyoruz”

Çetinkaya “arkadaslarimizin bütün söylediklerinin altina biz imzamizi atiyoruz. Fakat söyle bir problem var. Anita o menfur saldiriyi düzenleyen insanlarin yasam tarzi olarak CHP’ne daha yakin olduklarini görüyoruz. Bu bir. Ikincisi, simdi bir problem,  problem su bunun bir provokasyon oldugu çok açik."

“Bu memlekette bizden daha Cumhuriyetçi grup yoktur”

Çetinkaya "Bu memlekette bizden daha Cumhuriyetçi grup yoktur. Biz AKP. Olarak Cumhuriyetçiyiz ve tarihi sahsiyetlerimize Mustafa Kemal ATATÜRK’E sahip çikiyoruz. Fakat CHP. Bu memlekete dair hizmete dair bir sözü olmadigi için böyle suni gündemler olusturma her zaman olmustur. Simdi birincisi Atatürk bizim için vazgeçilmez degerdir. Bu toplumun %95’nin kabullendigi  vaz geçilmez degerdir. Simdi burada bir deli bir meczup akli evvel veya yönlendirilmis bir insan olarak orda bir sey yaptiginda bunu bütün Türkiye satina yaymak bunu da partilerin miting alanina çevirmek. Dogru bir is degil.  Çünkü yapilmak istenen sey su karsit görüsler arasindaki görüsleri tetiklemek. Onun için biz bu menfur saldiriyi bütün varligimizla kiniyoruz." Dedi.

Turna “CHP’ni uyusturucu kullananlarla es deger tutmak kimsenin haddi degildir”

CHP Esenler belediye meclis üyesi Cafer Turna "siyasette ne kadar gerilimli bir dönemden geçtigimizin farkindayiz. Olabildigince bu gerginligi artiracak kelimelerden kaçinmis durumdayim. simdi Atatürk anitina saldiri yapiliyor. Önce CHP Il Baskan Yardimcisi oldugu iddia ediliyor. O bos çikinca Ömer Bey diyor ki CHP’ne daha yakin oldugunu bildigimiz için diyor.”

-Cafer Turna “CHP’ye yakin oldugunu nereden algiladiniz?

-Ömer Çetinkaya “ içki içmesinden anladik.”

-Turna “ vallahi sunu söyleyim Ömer Bey CHP’de kim uyusturucu kullanmis kim satmis. Daha 3-4 önce genel merkezinde görevli adamin uyusturucu tüccari oldugu ortaya çikti. O zaman neye göre alacagiz biz. CHP’ni uyusturucu kullananlarla es deger tutmak kimsenin haddi degildir."



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false