Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

CEVIZLI BAHÇE`DE YILSONU FIRSATI!

CEVIZLI BAHÇE`DE YILSONU FIRSATI!

ESINDER Yapi, Esenler`de yapmakta oldugu Cevizli Bahçe Konutlarinda yil sonu kampanyasi ile, konut alicilarina 2017 Ocak ayina kadar %2`lik indirim ve düsük kredi imkanlari sundugunu açikladi.

 CEVIZLI BAHÇE’DE YILSONU FIRSATI!
ESINDER Yapi, Esenler’de yapmakta oldugu Cevizli Bahçe Konutlarinda yil sonu kampanyasi ile, konut alicilarina 2017 Ocak ayina kadar %2’lik indirim ve düsük kredi imkanlari sundugunu açikladi.

ESINDER Yapi A.S. yönetim kurulunun yaptigi açiklamada, “Esenler’de insa edilen Cevizli Bahçe Konutlari’nda yilin son firsati basladi. ESINDER Yapi A.S olarak, Esenler’de yapmakta oldugumuz 198 daireli Cevizli Bahçe Konutlarinda yil sonuna özel konut alicilarina 2017 Ocak ayina kadar %2’lik indirim ve düsük kredi imkanlari sunuyoruz.
 
HAZIRAN 2017’DE TESLIM EDILECEK
Cevizli Bahçe Konutlari, dinlenme teraslari, çardaklari, kafeteryasi, fit­ness salonu, çocuk oyun alanlari ile ailenizle mutlu, huzurlu ve yasanabilir bir alanda yasamanin firsati sunuyoruz. ESINDER Yapi, Cevizli Bahçe Konutlari’ni Haziran 2017’de teslim edecegiz.

DÜSÜK KREDI ORANI
Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi Cevizli Bah­çe Projesi’nde, son dairelerin satisina geçildi. Deniz­Bank’in esnek vade kosullari sagladigi Cevizli Bahçe projesinde konut alicilarina düsük kredi imkânlari sunuyoruz”.

ILETISIM
0 (212) 611 5 611
www.esenlercevizlibahce.com



  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu