Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

CHP ADAY ADAYI HASAN SÖYLER`DEN ÖNERI..

CHP ADAY ADAYI HASAN SÖYLER`DEN ÖNERI..

Kagithane siyasetine hareketlilik getiren ve CHP`den Milletvekili aday adayi Hasan Söyler, diger adaylara öneride bulundu.

 CHP’de siyaset yapan, çaliskan, sevilen ve sayilan genç is adami Hasan Söyler, partisinden Milletvekilligi aday adayligini açikladiktan sonra 2. Bölge ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.  CHP’nin 12 ilçe baskanligini ziyaretlerde bulunarak destek isteyen Hasan Söyler, diger aday adayi arkadaslarina da bir öneride bulunarak partiye destek vermelerini istedi.

 

 

 

 

 

 

“KAHVALTIYA VERECEGIMIZE PARTIYE VERELIM”

 

Hasan Söyler önerisinde CHP’li aday  adayi arkadaslarina söyledigi öneride, “Sabah kahvaltilari düzenleyerek siyaset yapiyoruz. Her bir aday 12 ilçede verdigi kahvaltida ortalama 5’er bin lira kahvalti bedeli ödüyor. Bu 12 ilçede 60 bin lira yapar. Aday adayi arkadaslarimiz  bu parayi CHP ilçe baskanliklarina bagislarlarsa ilçelerde seçim çalismalari sirasinda araç, gereç,  pankart, reklam ve benzeri islerde kullanarak  seçimde maddi sikinti çekmezler, rahat bir seçim propagandasi  yaparlar” dedi..

 

Hasan Söyler’in bu önerisi diger  aday adayi arkadaslari tarafindan da olumlu karsilandi. Öneriye sicak bakan aday adaylarinin  bu yöntemi uygulayacaklari ifade edildi.  Partisine  maddi destegi veren adaylar yine de bütçelerine göre hareket ederek, arzu edenler istedikleri gibi kahvaltili ve yemekli toplanti düzenleyebilecek.




  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.1 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı