Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

CHP ?çok çalisacagiz ve birlikte çalisacagiz?

CHP ?çok çalisacagiz ve birlikte çalisacagiz?

CHP Esenler Ilce Baskani Bülent Ütebay ve Yönetim Kurul Üyeleri, partinin emektarlarindan eski ilce baskanlari Suayip Vardar`i hasta yataginda ziyaret etti. Daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulunarak esnaflarimiza, hayirli isler ve bereketli kazançlar dile

 CHP “çok çalisacagiz ve birlikte çalisacagiz”

CHP Esenler Ilce Baskani Bülent Ütebay ve Yönetim Kurul Üyeleri, partinin emektarlarindan eski ilce baskanlari Suayip Vardar’i hasta yataginda ziyaret etti. Daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulunarak esnaflarimiza, hayirli isler ve bereketli kazançlar dilediler.

Ilçe Baskani ve Yönetim Kurulun, Vardar’i ziyareti kisa sürdü. Ziyarette Vardar yeni seçilen Ilce Baskani Ütebay’a ve ilce yöneticilerine sahsi talebi olmadigini, ülkenin bu karanlik günlerden çikmasi için çok çalismalarini ve birlikte çalismalarini istedi.  Vardar, “iyiyim, yakinda alanlara çikacagim ve sizlerle kol kola çalisarak bu gidisata birlikte son verecegiz. CHP’yi tek basina iktidar yapmak için çok çalisacagiz ve birlikte çalisacagiz. Artik, Cumhuriyet Halk Partisi’nde yeni bir dönem basladi, bu dönemin adi birlik beraberlik dönemidir. Suanda bir seçim yok ama CHP sadece seçimden seçime degil her dönem halkin yaninda durdugunu alanlara inerek göstermelidir. Halka ulasarak sorunlari dinleyerek, ülke sorunlarini halkimiza çözümleri ile anlatmak hepimizin görevidir” dedi. Yeni dönemde çalismalarini güçlendireceklerini ifade ederek, “CHP’yi tek basina iktidar yapmak için çalisacagiz” dedi.



Bizim parti olarak ötekimiz yok
Daha sonra Ütebay ve Yönetim Kurulu Üyeleri 12 Eylül 1980 darbesi ile görevinden alinan CHP’nin Eski Belediye Baskani Çetin Aksoy ve yeni Il Yönetimine seçilen Eski Belediye Baskan Adayi Aksal Örüklü’yü makaminda ziyaret ettiler. Bu ziyaret esnasinda nasil bir Sosyal Demokrat Belediye olur ve halka belediyelerin nasil hizmet yapmasi gerektigini uzun uzun konustular. Konusmanin bir bölümünde Ilçe Baskani Ütebay “Biz Meclis Üyelerimiz ile örgütümüz ile bir bütünlük içerisinde çalisiyoruz. Meclis Üyesi sayimiz az olabilir ama 3 tane meclis üyemiz yalniz CHP’liler için degil Esenler Halki için gece gündüz mücadele ediyorlar. Bu sehrin, kalkinmasi ve güzellesmesi için belediye çalismalarina gereken katkiyi sunuyorlar. Bakiniz bizim parti olarak ötekimiz yok. Tüm vatandaslarimizi sevgi ile saygi ile kucakliyoruz. Nerede bir sorun varsa o soruna egilerek elimizden geleni yapmaya çalisiyoruz. Içe dönük kavgalara degil, ülkemizin gömüldügü bu karanliktan çikmasi için siyaset üretiyoruz. Gitmedigimiz yer, sikmadigimiz el kalmayacak. Artik durma zamani degil çalisma zamanidir” dedi.




  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Salı 22.6 ° / 13.4 ° Güneşli