Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

CHP`den muhtarlara ve basina kahvalti

CHP`den muhtarlara ve basina kahvalti

CHP Esenler Ilçe baskani Halil özden ve yönetim kurulu üyeleri cumartesi günü Esenler Kültür Merkezi`nde mahalle muhtarlari ve yerel basina kahvalti verdi.

CHP`den muhtarlara ve basina kahvalti

CHP Esenler Ilçe baskani Halil özden ve yönetim kurulu üyeleri cumartesi günü Esenler Kültür Merkezi’nde mahalle muhtarlari ve yerel basina kahvalti verdi.
 
Yerel basina ve muhtarlara verilen kahvaltida amaç siyasetten çok yereldeki gelismeleri ve sorunlari ortak bir payda da degerlendirmekti. Kahvalti yapildiktan sonra CHP Ilçe Baskani Halil Özden, görüslerini su konusmayla açikladi:

 
Özden, ”Degerli muhtarlarimiz ve basin mensuplarimiz, aslinda bu toplantiyi çok önceden yapmayi planlamistik. Sizleri kendi yerlerinizde ziyaret etmek isterdik ve Esenler’in sorunlarini görüserek durum degerlendirmesi yapmamiz gerekirdi. Bizim ötekimiz yoktur. Halka ragmen hiçbir sey yapamazsiniz. Belediyenin yaptiklarini ve yapacaklarini pankartlardan okuyoruz. 400 projenin varligindan söz ediliyor. Ortada bir sey göremiyoruz. Mahallelerdeki eksiklikleri sizlerden ögrenerek halka anlatacagiz. Sizler halkimizin elini ilk tuttugu kisilersiniz.  Bundan sonra bu kahvaltilari sik sik yapacagiz. Ben ve ilçe örgütüm sizlerin emrinizdeyiz. Muhtarlarimiz seçimle görev basina gelmislerdir. Yaptiginiz isler onurlu ve kutsal islerdir. Halkimiz sorunlarini ve dertlerini biz siyasilerden önce muhtarlarimiza anlatirlar. Bu nedenle sizlerle böyle kahvaltilar yapacagiz ki, hem muhtarlarimizin sorunlarini hem de halkimizin sorunlarini birinci agizdan dinlemis olacagiz” dedi.
 
Muhtarlar adina konusma yapan Mustafa Güven, ”Sayin Ilçe Baskani’na öncelikle bu nazik davetinden dolayi tesekkür ederiz. Tabii ki mahallelerimizde sorunlar var. Insanlar yasadikça, sehirler var oldukça sorunlar olacaktir. Biz mahallemizin sorunlarini Belediye Baskani ve Kaymakam’in yaptigi toplantilarda cesaretle dile getiriyoruz. Bizleri ziyaret eden siyasi partiler ve bölge milletvekillerine de sorunlarimizi bir bir anlatiyoruz. Sorunlarimiz zaman içerisinde çözülüyor. Her muhtar arkadasimiz, sorunu olmayan bir kentte hizmet etmek ister. Simdi bu toplantida veya bazi ortamlarda sorunlar anlatilacak diye bir durum olamaz. Sayin Ilçe Baskani bizleri ziyaret ederse kendilerine bazi sikâyetlerimiz ve isteklerimiz olacagini söylemek istiyorum” dedi.   
     



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false