CHP Esenler Belediyesi Meclis Üyesine Hain Saldiri

CHP Esenler Belediyesi Meclis Üyesine Hain Saldiri

CHP Meclis üyesi Mustafa Usta Esenler Menderes Mahallesinde15:30 siralarin da arabasina binmek isterken hain saldiriya ugradi.

CHP Esenler Belediyesi Meclis Üyesine Hain Saldiri

CHP Meclis üyesi Mustafa Usta Esenler Menderes Mahallesinde15:30 siralarin da arabasina binmek isterken hain saldiriya  ugradi.

CHP Esenler Meclis Üyesi Mustafa Usta kimligi belirsiz kisiler tarafindan saldiriya ugrayarak darp edildi. Usta Menderes Mahallesi 312.sokakta park halindeki arabasina binmeye çalisirken kimligi belirsiz kisilerce saldiriya ugradi.

Saldiri sonucunda çesitli yerlerinde yaralanan Mustafa Usta Esenler’de bulunan özel bir hastanede müsaade altina alindi. Saldirinin duyulmasi üzerine bölge Milletvekili Aykut Erdogdu, Milletvekili Adayi Hülya Güntas, CHP Ilçe Baskani Cafer Turna, MHP Ilçe Baskani Suat Yilmaz ve TDH eski ilçe Baskani Cengiz Boztepe`nin  yani sira çok sayida Partili ve vatandas hastaneye gelerek geçmis olsun dileklerinde bulundu.


CHP Istanbul 2.bölge Milletvekili ve Milletvekili Adayi Aykut Erdogdu yapilan bu saldirinin bir an önce aydinlatilmasi hususunda olayin sonuna kadar takipçisi olacagiz ve tüm örgütümüzü sag duyuya davet nediyorum siyaset kavge mekanizmasi degil uzlasidir dedi.


Ilçe Baskani Cafer Turna hastane önünde yaptigi açiklamada; biz ilçe ve örgüt olarak meclis üyesi arkadasimizin sonuna kadar yanindayiz ve olayinda takipçisiyiz. Meclis üyemiz Mustafa Usta’ya yapilan saldiriyi nefret ve siddetle kiniyorum dedi.

MHP Esenler Ilçe Baskani Suat Yilmaz ise yaptigi açiklamada CHP’li Ustaya geçmis olsun, her kime yapilirsa yapilsin siddetle kiniyorum. Son zamanlarda Esenlerde hiç kimse güvende degil, Esenlerde hiç kimsenin can güvenligi kalmamistir dedi.


CHP Meclis üyeleri Kemal Sahin ve Yüksel Kiliç olayi duyar duymaz hastaneye gelerek Ustaya geçmis olsun dileklerinde bulundular.


Kiliç “Son zamanlarda Esenler’de gelisen olaylardan dolayi bu saldirinin arkasinda bazi güçlerin oldugunda kuskuluyum. Olay suanda adli mercilere intikal etmis olup olayin sorumlularin ve bu kahpe saldiriyi gerçeklestirenlerin bir an önce emniyet güçlerimiz tarafinda yakalanarak adli makamlara teslim edilmesini bekliyoruz. Bizler sonuna kadar bu isin takipçisi olacagiz” dedi.

Polis, çevredeki güvenlik kamera ve mobese görüntülerini incelemeye aldi. Görgü taniklarinin da bilgisine basvuran polis, süphelileri yakalamak için arastirma baslatti.