Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

CHP Esenler`den Alternatif Kutlama

CHP Esenler`den Alternatif Kutlama

CHP Esenler Ilçe Örgütü,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami`ni, ilçe yöneticilerinin yarisinin dahi katilim göstermedigi sönük geçen bir alternatif program ile kutladi.

 CHP Esenler’den Alternatif Kutlama 
 
CHP Esenler Ilçe Örgütü,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni, ilçe yöneticilerinin yarisinin dahi katilim göstermedigi sönük geçen bir alternatif program ile kutladi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi Esenler Ilçe Örgütü’nün az sayida üyesinin Cumhuriyet Meydani’nda Ata’nin huzuruna çiktigi kutlamada moraller bir hayli bozuldu.  Bazi Ilçe yöneticilerinin kimi temsil ettigini ve Cumhuriyeti kuran partinin yöneticileri oldugunu kavrayamadigi bir kere daha görüldü. Kendi ideolojisine, parti tüzügüne ve Cumhuriyet ilkelerine bagli olmayan ve bu ilkeleri kavrayamayan yöneticilerle buraya kadar…
 

“Yapilan Halk Oylamasi Gayri Mesrudur”
 
CHP Esenler ilçe Baskani Bülent Ütebay ve CHP Gençlik Kollari üyeleri ile birlikte az sayida partilinin  Atatürk büstüne çelenk koymasi ile baslayan alternatif ve sönük kutlama Ilçe Baskani Bülent Ütebay’in,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami ve Cumhuriyet degerleri üzerine yaptigi konusma ile basladi.
 
 
Ütebay konusmasinda : “ 23 Nisan 1920’de Ulusal Egemenligin kayitsiz ve sartsiz millete verildigi günün 97. yilini kutlarken hüzünlüyüz. Cumhuriyetimiz yasta.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’niyasli kutluyoruz. 97 yil önce kazandigimiz kazanim bugün cebren ve hile ile tekrar saraya verilmek isteniyor.
 
Ancak sunu bilsinler ki 1919 kuvayi milliye ruhu ve CHP örgütleri var oldukça biz buna asla izin vermeyecegiz. Bazi hukuk disi yöntemler denendi ve Anayasa metni ile cumhuriyet rejimini degistirmek istediler. Biz bu degisiklige ve bu saray anayasasina bastan beri karsi çiktik ve hayir dedik. Halkin yarisinin onay vermedigi bir anayasa yürürlüge giriyor. Bu kabul edilemez. 16 Nisan Tarihinde yapilan halk oylamasi gayri mesrudur. Her zaman oldugu gibi sonunda kazanan milletimiz olacak,  cumhuriyetimiz kazanacaktir…” dedi



  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli