Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

CHP` Esenler`den Engelliler Yararina Kermes

CHP` Esenler`den Engelliler Yararina Kermes

Cumhuriyet Halk Partisi Esenler Ilçesi engelliler komisyonu, Esenler`de faaliyet gösteren (Bes) engelli dernegin Baskani ve temsilcileri ile sabah kahvaltisinda bir araya geldi.

 CHP’ Esenler’den Engelliler Yararina Kermes
Cumhuriyet Halk Partisi Esenler Ilçesi engelliler komisyonu, Esenler’de faaliyet gösteren (Bes) engelli dernegin Baskani ve temsilcileri ile sabah kahvaltisinda bir araya geldi.
 
CHP Esenler engelliler komisyon baskani Memet Gülden ve komisyon üyelerinin organize ettigi kahvaltili toplanti,  Esenler’deki Sivas Divrigi Ovacik köy derneginde gerçeklesti.  Sabah kahvaltisina, CHP Esenler ilçe Baskan yardimcilarindan, Musa Aslan. Güler Kurtulmus, Alikemal Akyüzlü, Naci Toprak katildi. Zihinsel engelli dernek baskani Ali Simsek, ortopedik engelli dernegi kurucularindan Senol Bas, görme engelli dernegi baskan yardimcisi Mustafa Arala ve yönetim kurul üyelerinin yani sira CHP Il engelli komisyon baskani Aydogan Arslanca, CHP Üsküdar engelli komisyon baskani Esra Öztürk ve yerel basin mensuplari katildilar.
 
Kahvaltili toplantida engelli derneklerinin ve engelli yurttaslarimizin sorunlari görüsüldü ve sorunlarin çözümü konusunda önem arz eden konular ele alindi. Önümüzdeki günlerde, genis kitlelerin katilimi ile ve geliri engellilerimiz yararina olacak olan bir kermes düzenlenmesine karar verildi.  
 


“GELIN ENGELLERI BIRLIKTE ASALIM"
CHP Esenler engelliler komisyon baskani Memet Gülden; “CHP Esenler  engelliler komisyonu olarak geliri engelliler dernegine kalacak olan kermese il ve ilçe yöneticilerimizle destekleri dogrultusunda ve  herkesimi kapsayacak olan böyle bir karari altik. Sizlerden genis katilimli bir komisyon kurarak destek olmanizi istiyoruz. Kermesten elde edecegimiz gelirin bes engelli dernegimize esit bir sekilde dagitilacaktir.
 
Yalniz CHP’lilerin degil Esenler’de yasayan tüm duyarli insanlarimizin bu projeye katki sunarak, engellilere destek olmasina çagrida bulunacagiz. Bu birlikteligimiz engelleri birlikte asmak olacak. Belgi de bu kermes, engelsiz bir ortamin mesalesinin yakilarak ilklerin baslangici olacaktir.  Her birimiz bir gün engelli olabiliriz. Bunu aklimizdan hiç çikarmamamiz gerekir. Bu insanlar bizim ayrilmaz bir parçamizdir, bizim kardesimiz ve yarimizdir. Arkadaslarimizin çogunlugu sonradan engelli olmuslardir. Bizler insan olarak onlarin her zaman yaninda olmaliyiz, onlara destek olmaliyiz” dedi.
 
Daha sonra engelli dernek baskanlari birer konusma yaparak, yapilacak olan kermesten memnun olduklarini belirttiler. 



  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu