Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

CHP Esenler’den 96’nci Yil Kutlamasi

CHP Esenler’den  96’nci Yil Kutlamasi

CHP Esenler Ilçe örgütü, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk benim iki eserim var biri Türkiye Cumhuriyeti digeri CHP’dir dedigi CHP’nin 96’nci kurulus yil dönümünü Esenler’de bir dizi etkinliklerle kutladi.

Öglen saat 12.Dörtyol Cumhuriyet Meydani’inda Atatürk Aniti’na Çelenk koyulmasinin ardindan Adem Bastürk Kültür Merkezi’nde törenle kutladi.

Programa CHP Istanbul Milletvekili Ali Seker, Istanbul Büyüksehir Belediye Baskanvekili Hüseyin Aksu, Il yöneticileri, CHP Esenler Ilçe Baskani Bülent Ütebay,  ilçe yöneticileri, Kadin ve Gençlik Kollari, Belediye Meclis Üyeleri, CHP eski Ilçe Baskani Suayip Vardar, CHP Istanbul Il Baskan Yardimcilari, Esenler HDP Ilçe Baskani, IYI Parti Esenler Ilçe Baskan Yardimcilari Ömer Kara, Necdet Nar, IYI Parti Esenler Belediye Meclis Üyesi Lütfü Kahveci, Saadet Partisi Esenler Ilçe Baskan Yardimcilari, DSP ilçe Baskani, Esenler DP ilçe Baskani, Mahalle Muhtarlari ve Sivil Toplum Kuruluslari, Basin mensuplari ile partililerin yani sira vatandaslar katildi.

Program CHP’nin tarihini anlatan belgesel ile basladi.

Açilis konusmasini yapan CHP Esenler Ilçe Baskani Bülent Ütebay, “Büyük Önder Atatürk’ün “Benim iki Önemli Eserim var, Biri Cumhuriyet, digeri Cumhuriyet Halk Partisi” sözlerini animsatarak, “CHP’nin gururlu, onurlu üyeleriyiz ve CHP var oldukça Cumhuriyet de yasayacaktir. Herkesin, AKP’nin kalesi olarak gördügü Esener’de Cumhuriyet Halk Partisi bayragini tasiyan, partimizin basarisi için mücadele eden Cumhuriyet Halk Partisi örgütüme selam olsun.17 yildir ülkeyi yöneten hakki hukuku adaleti rafa kaldiran diktatörlük özentisi içerisinde olan siyasi iktidara karsi hak, hukuk, adalet diyerek Ankara’dan Istanbul’a yürüyen Türkiye’deki toplumsal muhalefetin lideri Egilmeyen bükülmeyen genel baskanim sayin Kemal Kiliçdaroglu’na selam olsun. CHP karanliga inat isiga yürüyenlerin, barisa sevdalilarin, söyleyecek sözü olup mücadele edenlerin partisidir. Herkesi CHP partisi çatisi altina karanliga karsi mücadele etmeye çagiriyorum” dedi.

Programda CHP Istanbul Milletvekili Ali Seker, Istanbul Büyüksehir Belediye Baskanvekili Hüseyin Aksu ve Il Baskan Yardimcisi birer konusma yaptilar.

Konusmalarin ardindan CHP’nin 96’nci kurulus yil dönümü dolayisiyla pastasi kesildi ve bugüne kadar CHP Esenler’de görev yapmis Ilçe Baskanlarina, Ilçe Yöneticilerine, Kadin ve Gençlik Kollari Baskanlari dahil 113 kisiye plaket verildikten sonra toplu olarak çekilen hatira fotografi ile tören sona erdi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli