Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

CHP Esenler`den 94.Yilinda Alternatif Kutlama

CHP Esenler`den 94.Yilinda Alternatif Kutlama

CHP Esenler ilçesi ve bazi STK`lar, Cumhuriyet meydanindaki Atatürk Aniti önünde alternatif bir kutlama programi ile cumhuriyetimizin 94.yilini kutladilar. Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi`nin okunmasiyla baslayan program, gençlerin ?Mustafa

CHP Esenler’den 94.Yilinda Alternatif Kutlama 
CHP Esenler ilçesi ve bazi STK`lar, Cumhuriyet meydanindaki Atatürk Aniti önünde alternatif bir kutlama programi ile cumhuriyetimizin 94.yilini kutladilar. Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan program, gençlerin “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganlari ile devam etti.

 
Alternatif kutlama programina; CHP eski ilçe Baskanlarindan Suayip Vardar, Cemal Kaya, Belediye meclis üyeleri Mustafa Usta, Fettah Dindar ve vatandaslar katilim sagladi. Pir sultan, Haci-Bektasi veli ve Anadolu Canlar Cemevi çelenk sunarak alternatif kutlamaya destek oldular.
Çelenk sunumunun ardindan Cumhuriyet meydanini dolduran vatandaslar  “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganlari atan gençlere alkislarla destek oldular. Miniklerin okudugu siirler alanda duygusal anlarin yasanmasina neden oldu.
 
CHP’liler Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarini minnetle andilar, yapilan konusmalar ve okunan siirlerle cumhuriyetimizin 94.yilini alternatif bir sekilde kutladilar.
 
Törenin ardindan esenler yerel basin mensuplari CHP Esenler gençlik kolu 
Baskani Ersel Aydogdu’ya tesekkür plaketi sundular detaylar az sonra.




  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli