Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

CHP Esenler19 Mayisi Coskuyla Kutladi

CHP Esenler19 Mayisi Coskuyla Kutladi

CHP Esenler Ilce örgütü 19 Mayis Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalarini yine alternatif bir sekilde, inatla, coskuyla ve günün anlamina uygun kutladi.

 CHP Esenler19 Mayisi Coskuyla Kutladi 

CHP Esenler Ilce örgütü 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalarini yine alternatif bir sekilde, inatla, coskuyla ve günün anlamina uygun kutladi.  
 
CHP Esenler Ilce örgütünün Esenler cumhuriyet meydanindaki Atatürk büstüne sundugu çelenk ve ardindan saygi durusu, istiklal marsi okunmasiyla basladi. Yasli ama bir o kadarda anlamli ve iktidara mesaj göndermeli kutlanan 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami, iktidarin 19 Mayisi ve Atatürk’ü yok sayma istegine ragmen CHP’liler azimle ve coskuyla kutladi.
 
Bir önceki kutlamalarin aksine, gençlerin, yurtseverlerin, Atatürkçülerin, cumhuriyetine ve kurucu iradeye daha yürekten, korkusuzca sahip çikti. Esenler’deki CHP’nin 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalarina ilgi yogundu. Demokratik kitle örgütleri Atatürk büstüneÇelenk sunarak cumhuriyetin kazanimlarina ve degerlerine sahip çiktiklarinin mesajini verdiler. 





  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false
  • Pazartesi 22.5 ° / 13.7 ° Güneşli