Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

CHP Esenler Muhtarlarla Bulustu

CHP Esenler Muhtarlarla Bulustu

19 Ekim muhtarlar günü dolayisiyla CHP Esenler örgütü muhtarlarla bir araya geldi.

CHP Esenler Ilçe Baskani Bülent Ütebay, Ilçe yönetimi, Istanbul Milletvekili Cihangir Islam, Iyi Parti Esenler Ilçe Baskani Ömer Kara, Sariyer Belediye Baskan Yardimcisi Nadir Günday, Belediye meclis üyeleri ve Esenlerde bulunan 17 mahalle muhtarinin yani sira Yerel Basin 19 Ekim muhtarlar günü nedeniyle Ilçe Merkezinde düzenledikleri kahvaltida bir araya geldiler.

Kahvaltili toplantida CHP Ilçe Baskani Bülent Ütebay “Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Demokrasinin ve yerel yönetimlerin yapi tasi olan siz muhtarlarimizin 1800’lü yillardan beri var olup halkla devlet arasinda köprü olusturarak sorunlara çözüm, mutluluklara ve sevinçlere ortak olmak adina çabaniz ve gayretinizle daima halkin yaninda oldugunuzun bilincindeyiz. Toplumsal dayanismanin bir arada yasama kültürünün öncüsü olan siz Kiymetli Muhtarlarimizin gününü kutluyorum"dedi.

Istanbul Milletvekili Cihangir Islam öncelikle Muhtarlarin sorunlarini dinledi. Bazi mahalle Muhtarlari çok önemli basliklar altinda; PTT Evraklarinin dagimi, Mahallede bulunan göçmenlerin, Izin kullanma, ücret, seçimlerde birlesik oy pusulasinda yer alma ve mahallede yapilan çalismalarda haberimiz yok gibi takim sorunlarini dile getirdiler.  Daha sonra Istanbul Milletvekili Cihangir Islam muhtarlarin bu sorunlarina teker teker cevap verdi. Ardindan muhtarlarin görev, yetki ve sosyal haklari ile ilgili iyilestirme yapilmasi konusunda CHP'nin yasa çalismalari hakkinda bilgi verdi.

Program dilek ve temenniler ile hatira fotografi çekilmesinin ardindan son buldu.



  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı